Eljött a nyár, a meggy szezonja. Ebből a fanyar, savanykás gyümölcsből pedig igazán ínycsiklandó desszerteket lehet készíteni. Összegyűjtöttünk néhány szuper receptet, amit érdemes kipróbálni!
Elkészítés: A darált kekszet keverd össze a porcukorral és a kakaóporral, majd a meggybefőtt levét fokozatosan öntsd hozzá, és kezdd el összekeverni.
Ha nagyon ragacsosnak érzed, nyugodtan önts hozzá egy kevés vizet! A masszából formálj lapos köröket, és tegyél beléjük egy-egy darab meggyet, végül pedig formázd őket gömbökké. Ha kész, vízgőz felett olvaszd meg a csokit, és forgasd meg benne a kis golyókat. Érdemes a végén hűtőbe tenni, hogy biztosan megkeményedjen rajta a csoki!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!