A nyár kedvencei – ihletadó ruhadarabok a napsütésben

A nyár kedvencei – ihletadó ruhadarabok a napsütésben

Címlap / Stílus / Divat / A nyár kedvencei – ihletadó ruhadarabok a napsütésben

Ha te is alig vártad már, hogy a szekrénybe kerüljenek a téli kabátok, és végre lehessen a színekkel, kiegészítőkkel, mintákkal játszani, akkor mostani összeállításunkat imádni fogod! Ezek a szettek irányadók lehetnek, amikor a nyári vásárolgatásra készülsz.

Még mindig trendi az azték

Az azték minták még mindig népszerűek, de most már nem feltétlenül szűk ruhákon, vagy csak kiegészítőkön jelennek meg, hanem lazább, kicsit hippis vonalon is hódítanak.

Ennek megfelelően az arany kiegészítőket érdemes megkurtítani egy kicsit például egy stílusos kalappal, hogy modernebb legyen az összhatás.

Az azték minták jellemzően sötét árnyalatokból állnak, ezért válogass hozzájuk világos kiegészítőket.


Tippek! Ezekkel a kiegészítőkkel dobhatod fel a megjelenésed


Ez az aranyba hajló, de nagyon modern napszemüveg például remekül illik az összképbe, de az egyszerű, sarura hajazó szandál is nyerő választás, mert mellette az arany kiegészítők és a minták sem tűnnek túlzásnak.

Finom, mint a fagylalt

A hűsítő menta már csak ránézésre is hűvösnek, frissítőnek tűnik, ezért ez a szín tökéletes választás nyárra.

Egy hosszú, fehér nadrággal társítva a muszlin blúz akár elegánsabb rendezvényeken, vagy munkában is megállja a helyét.

A halovány korall színű kiegészítők kicsit melegebbé, nőiesebbé teszik az összhatást, anélkül, hogy átvennék a főszerepet.

A gyönyörű csipketáska már csak hab a tortán, remekül illik a képbe, de persze akkor sincs gond, ha nem akarsz egy újabb nyári táskát venni – bármilyen bézs vagy világos színű anyag megteszi, a lényeg, hogy ne sötét, nehéz bőrtáskát passzints ehhez a habkönnyű összeállításhoz.
 

Virágozz ki!

Az idei nyár slágerei egyértelműen a virágminták lesznek, amelyek már most megjelennek cipőkön, blézeren, blúzon és nadrágon, de természetesen kiegészítőkön is.

Ha szereted a virágmintát, most nyugodtan hódolj a szenvedélyednek, a lényeg, hogy a mintáknak és a kiegészítőknek valamilyen semleges alapot adj, például egy bézs színű nadrággal, így nem fogsz túlzásokba esni.

A virágok színe visszaköszönhet a kisebb kiegészítőkön is, például a pipacs színű öv a bézs nadrágon tökéletes kis finomhangolás, csak arra figyelj, hogy ha a kiegészítők már színesek vagy mintásak, akkor a méretük ne legyen túl nagy.
 

Mini top és maxi szoknya

Legnagyobb örömünkre a maxi szoknya idén sem veszít a népszerűségéből, de a hangsúly most a lágy esésű, finom anyagokon lesz.

A gyönyörű textilcsodákat nyugodtan keresd színes vagy mintás kivitelben, felsőnek pedig válassz egy egyszerű crop topot.

Ha a szoknyának kicsit magasabb a dereka, akkor nem is a köldököd, inkább a hasad egy vonala látszik majd ki, ami sokkal elegánsabb hatást kelt, és akkor sem kell megijedned tőle, ha van egy kis úszógumid, amit nem szeretnél megmutatni.

A klasszikus hollywoody stílus egy kis kaliforniai életérzéssel és arany kiegészítőkkel, klasszikus napszemüveggel jól mutat ehhez a szetthez.

Semmi baj a tengerésszel

A tengerészcsíkos minta még mindig nem ment ki a divatból, de idén érdemes már megbolondítani valamivel, ha azt szeretnéd, hogy ne válljon unalmassá.

A matrózkékhez első pillantásra talán merész választásnak tűnhet a sárga, de ha adsz neki egy esélyt, gyorsan rájössz, hogy kifejezetten izgalmas, üdítő, mégis elegáns összeállításról van szó.

Külön kedvencünk ez a nadrág, ami már nem követi a hihetetlenül szűk vonalat, és nem cipőskanállal kell beleszuszakolnod magadat, de mégis egyenes vezetésű, elegáns darab, ami nyáron is kényelmes választás lesz, és szépen kiemeli az alakodat és a derékvonalat is.

Melegben is elegánsan

A nyár egyik kedvenc színe, a mentába hajló türkiz elegánsabb eseményeken is megállja a helyét, így nyugodtan nyúlj érte akkor is, ha például koktélpartira vagy más eseményre kell ruhát keresned.

Válassz arany színű kiegészítőket, ezek rögtön kifinomultabbá teszik az üde, nyári árnyalatot.

A bronzos színek a sminkben is megjelenhetnek, ezek a lebarnult bőrön egyébként is jól mutatnak, és a fémes árnyalatok egy visszafogottabb, bézsbe hajló variációja még most is kifejezetten divatos.

Így az arany homokszínű változataival itt is nyugodtan kísérletezhetsz.

Ha ennyire elegáns ruhát választasz, a magassarkút nem úszhatod meg, de választhatsz egy szellősebb, nyitott fazont.

Sportosabb vonal

Ha a sportosabb, vagányabb vonalat kedveled, idén nyáron nyugodtan nyúlj a kicsit rockosabb, funky-sabb kiegészítők után – a tavalyi év punkos vonala után most az egy fokkal visszafogottabb, de még mindig vagány darabok élik virágkorukat.

Így a tornacipő, a szakadt farmer és a fekete póló még mindig beválhat, főleg, ha például egy arany színű nyaklánccal kicsit “felnőttesebbé” teszed az összeállítást.

Szintén jó választás a barna táska, ami ránézésre is jó minőségű, komoly darab, ugyanakkor egyszerű vonalvezetésű, sok mindent elnyelő kiegészítő, amiben akár egy váltáscipő, vagy egy heti fesztiválszerelés is elfér.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást