8 kiegészítő trükk, amivel az egész megjelenésed megváltozik

8 kiegészítő trükk, amivel az egész megjelenésed megváltozik

Címlap / Stílus / Divat / 8 kiegészítő trükk, amivel az egész megjelenésed megváltozik

Sokan nem is gondolnánk, hogy egyszerű apróságokkal és kis trükkös, mennyire feldobhatjuk megjelenésünket. Ehhez nem is okvetlen kell elrohannunk egy nagyszabású pláza körútra begyűjteni a kincseket, hiszen nem kizárt, hogy otthon a már korábban vásároltak között is rálelhetünk, újra felfedezhetünk értékes darabokat.

Ha viszont szeretünk kincsvadász szerepet ölteni és szarka módjára lecsapni a szép és különleges kiegészítőkre, akkor a közkedvelt márkaboltokon kívül érdemes olykor ellátogatni egy-egy antik kereskedésbe és elidőzni az igazi ritkaságok között.

A bátrabbak akár bolhapiacokon is körbenézhetnek, mert elképzelhető, hogy valami nagyon különlegesbe és egyedibe botlanak. Teljesen mindegy, hogy bolhapiacon, avagy valamelyik nagyobb márka polcáról akasztjuk le a hozzánk közel álló csodadarabokat, a lényed, hogy az valamilyen formában egy hozzánk közelálló darab legyen és tudjuk viselni is.

Nagyon fontos szabály, ami mellett nem mehetünk el, hogy bármennyire is feldob egy szép kendő, egy nagy karkötő, vagy egy dekoratív nyaklánc érdemes vigyázni, hogy ne essünk túlzásokba és egyszerre csak egy kiegészítő legyen hangsúlyos rajtunk, a többi pedig harmonizáljon hozzá.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/7
Következő»

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!