Ha eleged van már az alacsony kakaótartalmú, műízű szaloncukrokból, idén lepd meg inkább magadat és a szeretteidet házi bonbonokkal karácsonykor. Bár elsőre nehéznek tűnhet azokat az apró csokicsodákat elkészíteni, valójában nem túl bonyolultak. Mutatunk néhány szuper receptet, amelyekkel különböző ízesítésű bonbonokat készíthetsz.
2/5 Mogyoróvajas bonbon
Nem csak szuper finom, de még teljesen vegán is ez a bonbon!
Elkészítés: A mogyoróvajból, a kókuszlisztből és 2 evőkanál juharszirupból készíts masszát, majd ebből formázz gombócokat.
Ezeket tedd egy tálra, majd néhány órára tedd hűtőbe. 4 evőkanál szirupot, a kókuszzsírt és a kakaóport tedd egy kisebb edénybe, majd alacsony hőfokon főzd őket össze. Egy villa segítségével mártsd meg benne a golyókat, majd 15-20 perc alatt fagyaszd rá a mázat a bonbonokra a hűtőben.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!