Ha eleged van már az alacsony kakaótartalmú, műízű szaloncukrokból, idén lepd meg inkább magadat és a szeretteidet házi bonbonokkal karácsonykor. Bár elsőre nehéznek tűnhet azokat az apró csokicsodákat elkészíteni, valójában nem túl bonyolultak. Mutatunk néhány szuper receptet, amelyekkel különböző ízesítésű bonbonokat készíthetsz.
1/5 Csokis süti bonbon
A csokis süti sokak kedvence, bonbonként pedig egyenesen isteni!
Elkészítés: Kézi habverő segítségével habosítsd fel a vajat és a cukrot, majd add hozzá a vanília aromát és a sót is.
Add hozzá a lisztet és a tejet, és keverd simára, majd egy spatula segítségével ¾ csésze csokit is keverj hozzá. Készíts a masszából gombócokat, majd ezeket tedd egy sütőpapírral bélelt tálra vagy tepsire. A hűtőben hagyd állni a golyókat 2-3 órát.
A maradék csokit olvaszd fel, majd egy villával egyenként márts bele a golyókat, és tedd vissza ezeket a papírra. Ha mindegyiket megmártottad, tedd még 15 percre a hűtőbe a bonbonokat, és fogyasztásra készek lesznek.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!