Csokis süti bonbon

A csokis süti sokak kedvence, bonbonként pedig egyenesen isteni!
Hozzávalók: 10 dkg vaj, ¾ csésze barnacukor, 1 teáskanál vanília aroma, 1 csésze univerzális liszt, 1 csipet só, 2 evőkanál tej, 3 csésze csokichips vagy apróra vágott csoki
Elkészítés: Kézi habverő segítségével habosítsd fel a vajat és a cukrot, majd add hozzá a vanília aromát és a sót is.
Add hozzá a lisztet és a tejet, és keverd simára, majd egy spatula segítségével ¾ csésze csokit is keverj hozzá. Készíts a masszából gombócokat, majd ezeket tedd egy sütőpapírral bélelt tálra vagy tepsire. A hűtőben hagyd állni a golyókat 2-3 órát.
A maradék csokit olvaszd fel, majd egy villával egyenként márts bele a golyókat, és tedd vissza ezeket a papírra. Ha mindegyiket megmártottad, tedd még 15 percre a hűtőbe a bonbonokat, és fogyasztásra készek lesznek.
Hozzávalók: 10 dkg vaj, ¾ csésze barnacukor, 1 teáskanál vanília aroma, 1 csésze univerzális liszt, 1 csipet só, 2 evőkanál tej, 3 csésze csokichips vagy apróra vágott csoki
Elkészítés: Kézi habverő segítségével habosítsd fel a vajat és a cukrot, majd add hozzá a vanília aromát és a sót is.
Add hozzá a lisztet és a tejet, és keverd simára, majd egy spatula segítségével ¾ csésze csokit is keverj hozzá. Készíts a masszából gombócokat, majd ezeket tedd egy sütőpapírral bélelt tálra vagy tepsire. A hűtőben hagyd állni a golyókat 2-3 órát.
A maradék csokit olvaszd fel, majd egy villával egyenként márts bele a golyókat, és tedd vissza ezeket a papírra. Ha mindegyiket megmártottad, tedd még 15 percre a hűtőbe a bonbonokat, és fogyasztásra készek lesznek.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!