TESZT: Milyen szakma illik igazán hozzád? Lehet, hogy szakmát tévesztettél?

TESZT: Milyen szakma illik igazán hozzád? Lehet, hogy szakmát tévesztettél?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / TESZT: Milyen szakma illik igazán hozzád? Lehet, hogy szakmát tévesztettél?

Ha jelenleg nem is ott dolgozol, ahol szeretnél, most kiderítheted, hogy igazán melyik szakma illik hozzád. Ez egy jó kiindulópontként is szolgálhat arra az esetre, ha éppen munkahely váltás előtt állsz. Töltsd ki a tesztet és kiderül:

0%

Melyik volt a kedvenc tantárgyad a suliban?

Milyen környezetben érzed magad otthonosan?

Mit gondolsz, mi az életfeladatod?

Mi a te különleges képességed?

Hol élnél legszívesebben?

Melyik szakma illik hozzád a legjobban?
Gyógyító
Te biztos, hogy azért vagy itt, hogy jobbá tedd az emberek életét és segíts rajtuk. Gyógyítónak születtél, ami számtalan formát ölthet. Lehetsz hagyományos orvos, de az is előfordulhat, hogy te a lelkek doktora vagy, aki pontosan tudja, hogy miként segíthet egy másik ember életén, pusztán a szavain keresztül. Azt tanácsoljuk, hogy, ha nem ezen a területen dolgozol, válts azonnal, mert a világnak szüksége van a segítségedre.
Színész
Hiába, te csillogásra születtél. Körülötted mindig pezseg az élet és ezt nem is bánod. Szükséged van arra, hogy társaságban legyél, hiszen ebből töltekezel. Ugyanúgy gyógyítod az embereket, mint akár egy orvos, csak te a lehengerlő személyiségeden keresztül. Untat az átlagos és általában te vagy az, aki az aktuális trendet diktálja. Csak így tovább!
Tanító
Tanító sokféleképpen lehet az ember, de egy biztos: Azzal a céllal érkeztél, hogy utat mutass másoknak és tanítsd őket. Mindenképpen olyan szakmát kell választanod, ahol ezt kamatoztathatod, hiszen igazi vezetőnek születtél. Biztos te is érzed, hogy az emberek kíváncsiak a véleményedre és útmutatásodra, mivel mindig olyan tanácsokkal látod el őket, melyektől jobb lesz az életük. Ideje megmutatnod a képességedet a világnak, ne elégedj meg kevesebbel!
Művész
Neked aztán mondhat bárki, bármit, téged teljesen hidegen hagy. Nem igazán tudsz beolvadni a társadalomba, mindig is a magad útját jártad és ez az, ami különlegessé tesz téged. Azért vagy itt, hogy alkoss! Mindegy, hogy mit, mivel bármibe is kezdesz, az csak tökéletes lehet. Ha jelenleg egy irodában dolgozol és unod a munkádat, akkor tedd le a tollat, találd meg az igazi művészt, aki benned rejlik és alkoss valami fantasztikusat, melyet az utókor is csodálhat majd.

Oszd meg az eredményed:

Kapcsolódó tesztek, cikkek

Tudod milyen munka illik hozzád igazán? A horoszkópod szerint ez

A pályaválasztás nem könnyű feladat, sokaknak nem is sikerül elsőre megtalálniuk a nekik való munkát. Ha úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, olvasd el, hogy a csillagok szerint milyen foglalkozás illene hozzád a legjobban. Olvasd tovább >>

Mi a szakmád? Megmondom, hogy élsz! Amit nem mondanak el a pályaválasztási tanácsadók

Életünk jelentős részét munkával töltjük. Egyetlen más tevékenységre sem jut több idő felnőtt korunkban, mint munkára, még alvásra sem. Ritkaságszámba megy a 8 óra munka – 8 óra pihenés – 8 óra szórakozás egyensúly. Ráadásul a választott foglalkozás a nem munkával töltött időnk beosztását és minőségét is jelentősen befolyásolja: ezért is rendkívül fontos már a pályaválasztáskor tisztában lennünk azzal, milyen életformával jár egy-egy szakma. Olvasd tovább >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

5 hozzászólás

 • Pandur
  2020.11.03., 17:16

  Engem a műszaki dolgol érdekelnek. Te azt nem ismered,

  Válasz
 • Etelka
  2020.11.05., 21:48

  Szerelmes vagyok Golyóba

  Válasz
 • István
  2020.11.05., 21:50

  Te az én feleségem vagy babám! Goyót szereted?

  Válasz
 • Toth Gyula
  2021.01.08., 16:58

  nem találóak a válaszok, hol szeretnél élni? stb. pl. azok közül egyik sem érdekelne. vagy életcélom, egyik se érdekel igazán, részemről a teszt használhatatlan, és” művész “lettem.

  Válasz
 • Éva
  2022.04.05., 21:45

  Én rátaláltam a nekem megfelelő munkára színész leszek.

  Válasz

Írj egy hozzászólást