Életmód / Ezotéria

Ez a munka passzol hozzád tökéletesen a horoszkópod szerint

Ez a munka passzol hozzád tökéletesen a horoszkópod szerint

Vízöntő

A Vízöntők igazi humanitáriusok, akik szívesen segítenek és tesznek másokért. Ha te is ennek a jegynek a szülötte vagy, érdemes a szociális szektorban elhelyezkedned, de neked való lehet egy terapeuta vagy egy tanácsadói foglalkozás is.

Mivel rendkívül jó hallgatóság vagy és vezetői képességekkel is megáldott a sors, így coach-ként vagy mediátorként nagy hasznára válnál bármelyik cégnek.

Halak

Igazi művészlélek vagy, aki már egészen fiatal kora óta fogékony és érzékeny a különféle művészeti ágakra, műfajokra, és minden olyan tevékenységre, amely megérinti a lelket. Ha magadban is érzed a vágyat, az alkotói pálya neked való lehet, képzőművészként, fotósként, íróként vagy zenészként is megállhatod a helyed, de a művészetközvetítés és a művészetterápia is jó választás lehet számodra.

Olyan szakmákban is megtalálhatod az utad, amelyekben teret tud kapni a kreativitásod és művészi meglátásaid, mint például a belsőépítészet.

Kos

Született vezetőként valószínűleg nehezen viselnél minden olyan munkát, ahol nem te vagy a főnök, vagy legalábbis nem vagy a magad ura, így a legjobb, ha saját vállalkozásban gondolkozol. Így saját magad gazdálkodhatsz az időddel és az energiáddal és lehetőséged lenne másokat is motiválni, miközben mégis kezedben a gyeplő.

Bármibe is vágsz bele, a lényeg, hogy legyen nagy falat, hiszen szükséged van a kihívásokra. Merj nagyot álmodni!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást