Liszt- és cukormentes kókusz koszorú goji bogyóval

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Liszt- és cukormentes kókusz koszorú goji bogyóval

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Az utóbbi időben rettenetesen el vagyok havazva, ezért a szokásosnál is hálásabb vagyok a gyorsan elkészíthető finomságokért. Nem beszélve arról, hogy mivel annak rendje és módja szerint vásárolni is csak akkor jutok el, amikor már tényleg kong az ürességtől a hűtőm, ezért előnyben részesítek mindent, ami alapfelszereltségből is kivitelezhető. Nos, az alábbi recept is ilyen.

Nem csupán liszt- és cukormentes, de a 3 fő alapanyaga minden bizonnyal nálatok is megtalálható otthon. Kókuszreszelék, tojás és alma. Ugye-ugye?

Ami pedig a belevalót illeti… Én mostanában nagy rajongója lettem a superfoodként is aposztrofált goji bogyónak. A magas vitamintartalma mellett én nagyon szeretem a picit savanykás ízét és nem mellesleg a vidám színét. Szuperül fel lehet dobni vele a salátákat és a legegyszerűbb süteményeket is. Annyit érdemes tudni, hogy ahogy a mazsolát is, ezt is érdemes előáztatni picit, mert szárított formájában elég kemény.

Oldalak: 1 2

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/2
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!