Zsiradék nélkül készítettem ezt a különleges rántott csirkeszárnyat.
Hozzávalók:
6 csirkeszárny só bors 1 nagy tojás 2-3 kanál teljes kiőrlésű liszt 2 evőkanál kókuszreszelék 3 evőkanál búzacsíra
Elkészítés:
A csirkeszárnyak hegyét levágjuk, egy zöldséges levesbe jó lesz.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd teljes kiőrlésű lisztbe és felvert tojásba mártjuk.
A kókuszreszeléket és a búzacsírát összekeverjük, és ez a keverék lesz a panírozás következő lépcsője.
A kókuszos bundát a szárnyakra nyomkodjuk.
A panírozott húsokat olaj nélkül sütő készülékben sütjük meg. Ennek hiányában sütőpapírozott tepsiben 180 fokon kb.30 perc alatt készül el ez a finom kókuszos-búzacsírás bundás csirkeszárny.
Kompótot adjunk mellé.