Kreativitás felsőfokon: ez a bloggerina nem aprózza el, ha ötletes megoldásokról van szó

Kreativitás felsőfokon: ez a bloggerina nem aprózza el, ha ötletes megoldásokról van szó

Címlap / Stílus / Divat / Kreativitás felsőfokon: ez a bloggerina nem aprózza el, ha ötletes megoldásokról van szó

Dicadaka egy különleges mentalitású bloggerina – forróvérű és temperamentumos, de pont ettől izgalmas. Ezentúl semmit ne szelektálj ki anélkül a gardróbodból, hogy előtte ne néznéd meg, van-e a lánynak videója az adott ruhadarabról! Inspiráló, kreatív és ötletes – nem fogsz csalódni!

Crop top cicanaciból

Dicadaka az egészen rövid, mindösszesen 15-16 másodperces videóival robbant be a köztudatba és aratott elsöprő sikert.

Csupán ennyi időre volt szüksége ahhoz, hogy hatalmas kreativitását megmutassa, például ezzel a videóval, amiben egy megunt cicanadrágból készít crop topot – egyetlenegy vágással

Vállkidobós felső

Ha van egy olyan felsőd, amit meguntál, és egyáltalán nem sajnálod szétvágni, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld ezt a technikát. Ezzel a módszerrel különféle hátkivágásokat, újragondolt dekoltázsokat készíthetsz – Dicadaka ezúttal az ujjrészre koncentrált, és azokat varázsolta egészen egyedivé.

Maxiszoknyából rövidet

Már alig várjuk, hogy végre nyár legyen, és kipróbálhassuk ezt a trükköt! A csodaszép maxiruhádból te is készíthetsz egy különleges rövid fazont, és ehhez még vágnod, varrnod sem kell. Csupán egy vékonyka övet tegyél a csípődre, majd kezdd el felfelé húzni az anyagot! Mi az eredmény? Egy hagymaszoknyához hasonló, rövid és látványos ruha, amiből bármikor ismét maxit varázsolhatsz.

Szívecskés leggings

Ezt a trükköt is imádjuk, többek között azért, mert még a legegyszerűbb cicanadrágot is fel lehet dobni a segítségével. Dicadaka a lábszárrészt választotta a bemutató alapjául, itt vágott ki egy-egy szívecskét a nadrágból. Persze te bármilyen formával, mintával készülhetsz, akár a korábban látott, csíkozós megoldást is bevetheted.

Dobd fel a rövidgatyáidat!

Sajnos a nyár még odébb van, de ha lassan nekilátsz a szelektálásnak, akkor bizony a kezed ügyébe fog kerülni néhány rövidnadrág. Unalmasnak tartod őket? Semmi gond! Ebben a hosszabb videóban Dicadaka négy különleges technikát mutat be, amikkel könnyen egyedivé teheted a leharcolt darabokat. Csipke, patent, matrica, vagy éppen díszcsík? Nézd meg a videót, látni fogod, milyen könnyű dolgod van!

Újragondolt felsők és szandálok

Ismét itt egy videó, amit érdemes elővenned, ha a nyári ruháidat szelektálod. Meguntad a tavalyi papucsodat, vagy túl egyszerűnek tartod a szandálodat? Esetleg találtál egy-két teljesen hétköznapi pólót, felsőt, amit jó lenne kicsit felpörgetni? Nos, az alábbi inspirációban mindegyik kívánságodra megtalálod a megoldást – természetesen a lehető legegyszerűbb formában!

Fülvédő

Ha már benned is túlteng a kreativitás, és olyan kiegészítőt készítenél magadnak, aminek a viselésével nem kell várnod a kánikuláig, akkor nézd meg ezt a videót! Néhány plüssös, vastagabb anyagdarab, egy hétköznapi hajpánt, varrókészlet és ragasztópisztoly segítségével villámgyorsan elkészítheted a saját, egyedi fülvédődet!

VIDEO Van egy sminktrükk, amitől nagyobb és igézőbb lesz a szemed

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!