Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 hiba a párkapcsolatodban

Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 hiba a párkapcsolatodban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 hiba a párkapcsolatodban

Miért tartanak vonzónak mások?

Leginkább azt tartják vonzónak benned, hogy nagyon szenvedélyes személyiség és hihetetlenül érzelmes ember vagy. Alapvetően a jóindulat jellemez, és a legtöbbször semmi gond nincs az önbizalmaddal sem, ami ugyancsak nagyon csábító tulajdonság.

Az emberek gyakran felnéznek rád, mert szinte kivétel nélkül eléred a céljaidat, nem igazán ismersz lehetetlent. Optimista vagy és bátor, általában magas beosztásban dolgozol, de legalábbis arra törekszel.

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet…

Nem vagy túl kitartó: Bár jellemző módon hatalmasakat álmodsz, és bele is vágsz a feladatok kivitelezésébe, sajnos nem igazán mondhatunk kitartónak. Sokszor alábbhagy a lelkesedésed a kezdeti fellángolások után, függetlenül attól, hogy munkáról, vagy éppen párkapcsolatról van szó.

Gyakori, hogy te éppen akkor unsz rá a kedvesedre, amikor ő még csak éppen feloldódna a kapcsolatotokban, tehát előfordulhat, hogy több viszonyod már azelőtt tönkremegy, hogy lényegében kibontakozhatna. Ez a tulajdonságod a későbbiek során is megnehezítheti a közös életeteket, mert nem igazán jellemző, hogy hosszútávon is komoly erőfeszítéseket tennél a kapcsolatod érdekében.

Na, nem arról van szó, hogy azonnal feladod, ha valami gond adódik (sőt), de arra azért hajlamos lehetsz, hogy a könnyebb utat választva inkább másnál vigasztalódj ahelyett, hogy próbálnád megoldani a párkapcsolati problémáidat.

Eléggé én-központú a felfogásod

A tűzjegyű emberek – ne szépítsük – kicsit önzőek. Ez sokszor előnyös és a saját malmukra hajtja a vizet, de a párkapcsolati életet alaposan meg tudja nehezíteni. Előfordulhat, hogy semmit és senkit nem veszel figyelembe annak érdekében, hogy elérd a céljaidat.

Ez a forrófejűség okozhat nehéz helyzeteket, pl. akkor, ha túlságosan is rámenős vagy a kapcsolatotok indulásakor, vagy éppen egyáltalán nem foglalkozol azzal, hogy a kiszemelted éppenséggel nős. De a későbbiek során, a párkapcsolatban is előfordulhat, hogy nem igazán lehet veled egyről a kettőre jutni, egyszerűen azért, mert minden kommunikációra tett kísérletet személyes támadásnak veszel, vagy megsértődsz, ha a szerelmed bármiben megkérdőjelezi a tökéletességedet.

Mindez hiúsági kérdés az esetedben, amin célszerű felülkerekedned a saját lelki békéd, és a párkapcsolati nyugalmad érdekében.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást