Életmód / Ezotéria

Ezek a csillagjegyek nagyon féltik a szívüket – Ők csak egyszer lesznek igazán szerelmesek

Ezek a csillagjegyek nagyon féltik a szívüket – Ők csak egyszer lesznek igazán szerelmesek

Skorpió

A Skorpiók messze földön híresek kitartásukról és bosszúvágyukról, azonban nem csak ezért számítanak igazi hősszerelmesnek.

Ők valóban egy életre választanak párt, és egészen addig hűségesek, odaadóak is maradnak, amíg érzik a megbecsülést és a nyíltságot.

Nagyon szenvedélyesek, ők tényleg szívüket-lelküket beleteszik a kapcsolataikba, ám ez a kitárulkozás nem egyszerű feladat – pontosan ezért nem is kerítenek túl gyakran alkalmat rá. A Skorpiók szerelméért meg kell dolgozni, de megéri!

Mérleg

A Mérlegek az összhangra, harmóniára törekszenek egész életükben, és ebbe bizony nem fér bele a túlságosan pörgős szerelmi élet.

Nem kedvelik azt a nyüzsgést, ami a szingli élettel jár, és bár szeretnek ismerkedni, a szerelmet illetően inkább az elköteleződésre esküsznek.

Ez nem azt jelenti, hogy egész életükben egyetlen egy partnerük van csak, de amikor meglelik a vágyott harmóniát valaki mellett, akkor véglegesen lecövekelnek, és mindent megtesznek azért, hogy az összhang örökké megmaradjon.

Bak

A Bakok ugyancsak más okból kifolyólag köteleződnek el nagyon nehezen, mint a korábban említett csillagjegyek.

Ők nagyon távolságtartóak, diszkrétek és ez ténylegesen akkor sem változik meg, amikor szerelembe esnek.

Ebben az esetben persze közelebb engedik magukhoz a kiválasztottat, de egy Bak oldalán mindig az az érzésünk, hogy megfejthetetlen és nem tárulkozik ki igazán. Tény és való, egy Bak egészen máshogy éli meg az intenzív szerelmet, mint a többi zodiákus, ráadásul csak extrém ritkán esik valóban szerelembe.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást