Nem csak azért szuper, ha magadnak készíted az ebéded, mert ezzel pénzt spórolhatsz, de azért is, mert sokkal tudatosabban, változatosabban és egészségesen étkezhetsz nap mint nap. Tudjuk, ez nem egyszerű, hiszen nem csak időt vesz el a napjaidból, de az is nagy kreativitást igényel, hogy mindig kitalálj valami újat, változatosat, finomat. Lássuk, hogyan ugorhatod meg ezt a kihívást!
3/8 Készítsd reggel!
Ha épp nem volt időtök hétvégén vagy esténként főzni, vagy esetleg annyira jól sikerült a főzés, hogy mindent megettetek, akkor adott a lehetőség, hogy lecsípj egy fél órát a reggeledből és munka előtt üss össze valami gyors ebédet.
Tudjuk, hogy ez borzasztóan hangzik, főleg, ha nem vagy egy korán kelő típus, de hidd el, hogy egy kis logisztikával a sminkelés és az öltözködés közben pikk-pakk össze lehet dobni egy finom tésztát vagy egy tartalmas salátát.
Tipp: Ilyenkor ne kezdj bele bonyolultabb, hosszú elkészítési időt igénylő fogásokba és fontos, hogy ügyesen kalkuláld az időt, nehogy megcsússz és az egész napod rohanással induljon.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!