Nem csak azért szuper, ha magadnak készíted az ebéded, mert ezzel pénzt spórolhatsz, de azért is, mert sokkal tudatosabban, változatosabban és egészségesen étkezhetsz nap mint nap. Tudjuk, ez nem egyszerű, hiszen nem csak időt vesz el a napjaidból, de az is nagy kreativitást igényel, hogy mindig kitalálj valami újat, változatosat, finomat. Lássuk, hogyan ugorhatod meg ezt a kihívást!
1/8 Főzz nagy mennyiségben
Nekünk a leginkább az a módszer vált be, hogy hétvégén főzünk egy-kétféle főételt nagyobb mennyiségben és azt különböző köretekkel vagy elkészítési módokkal variálva szerdáig meg is van minden napra az ebéd.
A vasárnap délután egy szuper időpont arra, hogy egy órát főzzetek, elkészítsetek néhány ételt és ezzel is készüljetek a hétre.
Tipp: Ha nem szeretnéd több napon át is ugyanazt enni, akkor variálhatsz a köretekkel, salátával vagy az alapanyagok ügyes kombinálásával.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!