Ezt keresik a miliárdosok a szerelemben – egy elit társkereső beszámolt

Ezt keresik a miliárdosok a szerelemben – egy elit társkereső beszámolt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezt keresik a miliárdosok a szerelemben – egy elit társkereső beszámolt

A Business Insider cikksorozata pontosan erről tálal ki az olvasóknak – meg fogsz lepődni, de kísérteties a hasonlóság az átlagemberek vágyai és a milliomosok elvárásai között, legalább is az elit társkeresők szerint.

Ami a férfiakat illeti, talán nem meglepő, hogy a kocsik, az órák és a jachtok mellett a nőkkel szemben is elképesztő elvárásaik vannak. Nem állnak meg a „legyen szép, cuki, és tudjak vele beszélgetni” felsorolásnál, komoly prioritásokkal dolgoznak, és talán nem is okoz különösebb meglepetést, hogy mit tartanak a legfontosabbnak.

A gazdag, sikeres és híres férfiaknál a külsőségek az elsők: ha nem vonzódnak valakihez fizikailag, akkor valószínűleg nem lesz második randi, hiába érezték jól magukat az illetővel.

A nyilatkozó társkeresők szerint ez azért van így, mert a férfiak vizuális lények, kívül-belül is szépségre vágynak.

A legtöbb ilyen férfi négy dologra vágyik, amit angolul a 4 B-nek szoktak hívni: beauty, azaz szépség, body, azaz jó alak, brains, vagyis ész, és balance, vagyis egyensúly. Ugyanez a helyzet akkor is, ha a férfi nem nőre, hanem egy másik férfira vágyik.

Szerencsére nem állnak meg azonban a külsőségeknél: a gazdag férfiak, talán azért, mert tudják, hogy bárkit megkaphatnak, szeretik, ha a barátnőjük vagy feleségük képes próbára tenni őket, kihívást jelent vele beszélgetni, és szenvedélyesen szeret valamit az életében.

Nemcsak a külső a fontos, hanem az is, hogy lehessen mellette boldogan élni, hiszen a szépség elmúlik, a személyiség viszont megmarad.

A gazdag nők hasonló kvalitásokat keresnek párkeresés közben, viszont számukra a pénzügyi stabilitás, a siker, a fittség és az ész mellett nagyon fontos az, hogy a férfi kedves legyen, és akarjon saját családot. A nők fizikai, érzelmi és pénzügyi stabilitásra vágynak, még akkor is, ha saját maguk is megteremtik a betevőre valót, sőt – ennek ellenére úgy érzik, a férfi is álljon meg a saját lábán. Persze ez nem azt jelenti, hogy neki is milliomosnak kell lennie, de ne úgy menjen bele egy kapcsolatba, hogy a nő majd eltartja.

Fontos még számukra a humor és a közös érdeklődési kör is, és itt jön képbe talán az, hogy a híresek és szépek miért csak egymás között keresnek maguknak párt: a hasonló a hasonlónak örül, és ha valaki nagyon más világból érkezik, sokkal több a konfliktus esélye.

Képek forrása: oneinchpunch/Depositphotos.comSimpleFoto/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást