Tudat alatt jobban tiszteljük és becsüljük a magabiztos embereket

Tudat alatt jobban tiszteljük és becsüljük a magabiztos embereket

Címlap / Életmód / Lélek / Tudat alatt jobban tiszteljük és becsüljük a magabiztos embereket

Az önbizalom szexi!

Sokszor teljesen eltörpül valakinek a külseje személyisége mellett. Így válhat egy kevésbé jó adottságokkal megáldott pasi a nők kedvencévé és persze fordítva is igaz, mikor egy nő vált ki hasonló érzéseket férfiakból. Mert az önbizalom szexivé és kívánatossá tesz. Olyan emberré formál, akiért mindenki rajong, akiből mindenki szeretne egy szeletet és, akinek mindenki ismerni akarja a titkát.

A titok pedig önmagunk szeretetében és tiszteletében rejlik.

Ha ez a kettő meg van valakiben, akkor legyőzhetetlenné válik. Hiányában pedig a legszebb nők és leghelyesebb férfiak is csak árnyékai önmaguknak. Érdemes megfigyelned milyen reakciót váltasz ki másokból, ha belépsz egy ismeretlen helyre. Ebben a témában már számtalan kutatás született, melynek során azt vizsgálták, milyen tudatalatti hatások érhetők el csak azzal, hogy más kisugárzással lép be valaki az adott hely ajtaján.

Összehúzva magadat, felvéve a szürke kisegér palástot, mindenki levegőnek néz majd, mert te magad is ezt akarod másokkal éreztetni. Kihúzott háttal és emelt fővel, esetleg egy csábos mosollyal az arcodon, viszont biztosan nem maradsz észrevétlen, sőt…nem lesz szempár, ami ne rád szegeződne. És bármennyire is nehéz elhinni, ez nem az új rúzsodon, ruhádon, vagy cipődön múlik. A varázslat te magad vagy!

Nagyobb önbizalom=nagyobb tisztelet?

Vonzódunk a magabiztos, önbizalommal rendelkező emberekhez. Ezen nincs mit vizsgálni, ez így van. Mivel valahol az lenne az egészséges állapot, ha ezzel mindenki rendelkezne, vágyunk rá, hogy olyan emberek közelében legyünk, akik ezzel rendelkeznek. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen egy magabiztos ember irányt is mutathat azoknak, akik még nem rendelkeznek kellő önbizalommal.

De miért is tiszteljük jobban a magabiztos embereket? Leginkább azért, mert mernek önmaguk lenni, mernek bátran élni még akkor is, ha ez sokszor áldozatokkal jár. Nem félnek kilépni a komfortzónájukból, sőt szinte keresik az ilyen lehetőségeket. Mivel legszívesebben minden ember lelke szárnyalna, bátran és szabadon élne, legtöbben csak irigykedve nézik ezeket a bátor embereket. Tudat alatt, viszont mindenképpen tisztelik őket, sőt vonzódnak hozzájuk és szeretnének a társaságukban lenni.

Egy valamit azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni. Mégpedig azt, hogy bárkiből válhat hasonlóan magabiztos ember.

Ez nem bizonyos személyek kiváltsága, ez bárkinek a kiváltsága lehet, ha él ezzel a lehetőségével. Megfigyelheted önmagadon is, hogy mennyivel jobban keresik mások a társaságodat, amikor árad belőled a magabiztosság, önszeretet és tisztelet. Mikor kiállsz magad mellett felvállalva azt, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni, sőt lehet lesz, akiből ellenállást vált ki.

A sors fintora, hogy még ez az ember is jobban fog tisztelni, mintha csak elbújva, önmagadat nem vállalva lennél jelen saját életedben. Tehát nem kell várnod valakire, aki majd megtanít téged, hogyan élj bátran. Utat mutathat neked, de az első lépést neked kell megtenned! Ez az első lépés nem mindig egyszerű, főleg, ha már nagyon belekényelmesedtél a jelenlegi állapotodba, viszont tartsd észben, hogy bármikor változtathatsz az életeden és bármikor lehetsz az a bátor, vagány nő, aki lenni szeretnél!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást