<div>Így kezeld a pasidat, ha “anyuci kedvence” típus</div>

<div>Így kezeld a pasidat, ha “anyuci kedvence” típus</div>

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így kezeld a pasidat, ha “anyuci kedvence” típus

Néha azért jogosan kérdezzük meg magunktól, hogy hova tűntek az igazi férfiak, azok, akik nem az anyukájukat hívják, ha éppen nehézségbe ütköztek, vagy csak azért, hogy meglegyen a napi beszélgetés adagjuk. Ráadásul ezeknek az anyósoknak szinte képtelenség megfelelni már, ami a fiúk jövendőbeliét illeti. Nos, ezer és egy okot tudnánk mondani, hogy miért kerüld el messzire ezt a típust, de, ha már éppen benne vagy egy ilyen szituációban, megmutatjuk, hogyan kezeld mindkettejüket.

Már az elején tisztázd le a dolgokat!

A legjobb, ha már az elején megfigyeled, hogy a párod milyen kapcsolatot ápol az édesanyjával.

Az már egy árulkodó jel, ha a pasid igényli a mindennapos kommunikációt anyukájával.

Nem azért, mert ciki, hanem azért, mert egy egészséges, felnőtt férfi sokkal inkább a párjával tenné ezt meg.

Ráadásul, ha minden örömét és bánatát inkább osztja meg vele, mint veled, akkor az sok mindent elárul partneredről.

Tisztázd vele már kezdetekkor, hogy téged ez zavar és kérd meg, hogy legalább ne előtted öntse ki szívét a mamának.

 

Meg se próbálj közéjük állni!

Sok nő ott rontja el a dolgot, hogy megpróbál anya és fia közé állni, ezzel pedig előre megássa kapcsolatuk sírját.

El kell fogadnod, hogy te ebből csak vesztesként kerülhetsz ki, mivel egy ilyen típusú férfinak mindig az anyukája lesz az elsőszámú nő az életében.

Ha eldöntötted, hogy te ettől függetlenül szereted a párodat és elfogadod ezzel együtt, akkor el kell fogadnod az anyukáját is.

Azzal csak árthatsz magatoknak, ha döntéshelyzet elé állítod a párodat, mert könnyen lehet, hogy ebben a csatában te maradsz alul.

Anyuka a kulcs

A képlet roppant egyszerű. Ha sikerül megszerettetned magad az anyóssal, akkor nyert ügyed van.

Nincs másra szükséged, minthogy add meg neki a kívánt törődést, olykor-olykor kedveskedj neki és még, ha nincs is így, hitesd el vele, hogy téged egyáltalán nem zavar az ő jelenléte a kapcsolatotokban, sőt…Viszont ehhez elengedhetetlen, hogy ténylegesen elfogadd őt, mert különben ez a jó kapcsolat véges lesz köztetek.

Valahogy törekedj az arany középútra és próbálj meg egy egészséges távolságot tartani vele úgy, hogy közben érezze a törődést részedről.

A durcizás itt nem segít

Persze ideig-óráig biztos hasznos dolog, mert anyuci kedvence majd mindent megtesz azért, hogy nehogy hanyatt-homlok menekülj el tőle, de a fájdalmas igazság az, hogy mindig anyuka lesz az első, akit soha nem fog elhagyni a szoros kötelékük miatt.

Te pedig nyugodtan megsértődhetsz, de sok mindent nem érsz el vele.

Akkor pedig biztos, hogy örökre elvágod magad, ha a pasi anyukája is megtudja, hogy te az ő kapcsoolatuk miatt durcizol naphosszakat.

Dönts!

Erre a szituációra tökéletesen igaz a „megszoksz, vagy megszöksz” kifejezés, ugyanis itt nincs más választásod.

Vagy elfogadod, hogy a párod ilyen közeli kapcsolatban áll az édesanyjával, vagy elengeded őt és keresel olyat, aki inkább téged akar ilyen közel tudni magához.

Persze nincs azzal semmi baj, ha egy férfi erős köteléket érez anyukája iránt, de amikor ez túlmegy egy egészséges határon, az sok nőt képes az őrületbe kergetni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást