Ha lebetegszünk, a legtöbben kétszer is meggondoljuk, milyen ételeket és italokat fogyasszunk, persze ha egyáltalán éhesnek vagy szomjasnak érezzük magunkat. Népszerű választás ilyenkor a húsleves, a forró tea, a főtt krumpli és a vajas pirítós is, de belegondoltál már abba, hogy az alapvetően hatalmas kedvencnek számító kávét jó ötlet-e betegen inni? Nos, az igazság az, hogy előnyei és hátrányai is bőven vannak.
1/7 Antioxidánsokkal gazdagodhatsz
Ha szereted a kávét, mindig tartsd szem előtt, hogy antioxidánsok gazdag forrása, olyan vegyületeké, amelyekről kimutatták, hogy csökkentik a szervezetünkben a szabad gyökök okozta károsodásokat és gyulladáscsökkentő hatásuk is van.
Ha különféle kórokozók támadják meg a testünket, akkor könnyen szaporodhatnak a szabad gyökök és gyulladást okozhatnak a szervezetünkben, így ilyen szempontból rendkívül hasznos segítség lehet, ha betegen kávézunk.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!