Párkapcsolat / Szerelem

Ezektől az apróságoktól fülig szerelmes lesz beléd a párod

Ezektől az apróságoktól fülig szerelmes lesz beléd a párod

1. Ha vigyázni tud rád

Akár hiszed, akár nem, a vonzalom első lépcsőfoka, hogy úgy érzi, meg kell védenie téged – ettől jobban érzi magát. Közelebb kell tehát engedned magadhoz, hogy megnyíljanak ösztönei és vigyázni tudjon rád.

2. Ha úgy érzi, számít a véleménye

Mindegy, hogy miben, de egy férfinak éreznie kell, hogy fontos számodra a véleménye, adsz a szavára – ettől érzi magát igazán férfiasnak és “vezérnek”. Tudat alatt ez közelebb hozza őt hozzád. Ennek a fordítottja is igaz, ha egy férfi úgy érzi, párja nem ad már a véleményére és figyelmen kívül hagyja őt, lassan elhidegül tőle.

3. A lágy, selymes anyagok

A finom textúrájú ruhák beindítják a férfiak fantáziáját. A selyem, szőrme és kasmír anyagokból készült ruhák, amelyek sejtetni engedik a női alakot, fokozzák a férfiak szerelmi ösztöneit. Ezek az anyagok tapintásra ösztönzik őket, kifinomult hatásukkal pedig teljesen az ujjad köré tudod csavarni a kiszemeltedet!

4. Érezze a szabadságot

Még az érzelmileg legegészségesebb férfiak sem szeretik azt érezni egy kapcsolatban, hogy szabadságuk korlátolt és kilétüket párjuk szabályozhatja. Azáltal, hogy egy srác teljesen önmaga lehet egy kapcsolatban, még kívánatosabbnak fogja tartani szerelmét.

5. Engedd el a kezét

A férfiak utálják, ha irányítják őket és főleg nem bírják a hírtelen, alkalmi terveket, amelyeket rájuk erőltetünk. Amíg nem alkotsz vele egy párt, ne tervezz az ő nevében, mindig maradj független. Minnél szabadabban viselkedsz, annál nagyobb kötődést fog érezni irántad.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást