A legjobb önbizalom-növelő: hordj hétköznap is vadító fehérneműt

A legjobb önbizalom-növelő: hordj hétköznap is vadító fehérneműt

Címlap / Életmód / Egészség / A legjobb önbizalom-növelő: hordj hétköznap is vadító fehérneműt

Minden férfi imádja, ha a nő felvesz egy vadító alsónemű-szettet a kedvéért, hiszen egy csipkés melltartó, egy átlátszó bugyi vagy egy csábos combfix mindig beindítja a fantáziájukat. Azonban miért ne hordhatnánk szexi fehérneműt a mindennapokban, és akkor is, ha szinglik vagyunk? Elvégre az izgató alsónemű viselése nemcsak a férfiak számára vonzó, a nők is kívánatosnak érzik magukat benne. Ha pedig valaki csinosnak érzi magát, az az önbizalmán is meglátszik, ezáltal pedig segíthet abban, hogy könnyebben elfogadja és jobban szeresse önmagát.

Mindenki tegye a szívére a kezét és idézze fel, mikor volt rajta utoljára igazán csábos bugyi és melltartó. Valószínűleg akkor, amikor utoljára akart valakinek tetszeni. De miért ne tehetnénk meg ezt önmagunkért a szürke hétköznapokban is? Reggel munkába menet mindenki automatikusan az agyonmosott, sima pamutbugyik és melltartók után nyúl, pedig biztosan ott lapul jópár csábos szett is, amik meglehetősen ritkán kerülnek sorra. Ne hagyjuk a fiókban porosodni ezeket a szépségeket! Miért ne lehetnénk szexisek a ruhánk alatt munka közben is? Hogy úgysem látja senki? Na és! 

Pont az a lényeg, hogy nem mások, hanem magunk miatt öltözzünk fel szépen.

Szerencsére mára észbekapott jópár fehérneműgyártó cég, és az igényes, szexi fehérneműk már nemcsak S-es méretben kaphatóak. Annyiféle darab elérhető már, hogy mindenki talál magának olyat, amelyik jól áll neki. A választék rendkívül gazdag, nemcsak csábos melltartók, bugyik és harisnyakötők, hanem vadító fűzők, bodyk, cicaruhák, testharisnyák és babydollok százai közül válogathatunk. A sok különböző fazonnak köszönhetően mindenki kedvére eltakarhatja vagy kiemelheti bizonyos adottságait.

Az sem gond, ha kényelmetlennek találod a tangát, hiszen egy csinos francia bugyi vagy csipkebody is tökéletesen megfelel a célnak. Már az, hogy csipkét viselünk a hétköznapi ruha alatt, nagy hatással lehet a kisugárzásunkra.

Lehet, hogy csak egy sima farmer-póló összeállítás van rajtad, vagy egy egyenruha, esetleg az unalmas irodai kosztüm, de ha te tudod, hogy alatta egy őrülten szexi átlátszó body lapul, a kis titkod már megnöveli az önbizalmad.

A szexi fehérnemű viselésének hatalmát a férjeknek készülő erotikus fotósorozatokban is felfedezték már a hölgyek. Ugye mindenki hallotta már, hogy egy sokat sejtető lenge öltözet sokkal izgatóbb a férfiak számára, mint amikor egy nő teljesen meztelen? Ez így is van, hiszen ez teret ad arra, hogy az illető fantáziája töltse ki a fedett részeket.

Ha szingli vagy, akkor is remek élmény egy ilyen fotózás, ami szintén remek önbizalom-növelő, mert a fotós tudni fogja, hogyan tüntessen fel a legelőnyösebb színben és meg fogsz lepődni, ha meglátod a képeket

Az izgató fehérnemű tehát nemcsak arra való, hogy beinduljanak rá a férfiak, hanem elsősorban arra, hogy te érezd magad tőlük szexinek és kívánatosnak.

Kép forrása: Forewer/depositphotos.com

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!