Szerelem / Párkapcsolat / Szex

6 dolog, ami elengedhetetlen a jó szexhez

Minden párkapcsolatban fontos tényező a szex milyensége, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire élvezetesek az ágyjelenetek. Összegyűjtöttünk néhány tuti tippet, amelyek segítségével kielégítőbb lehet a szexuális életünk.

Érezd magad kívánatosnak!

Ha meg vagy elégedve önmagaddal, akkor sokkal magabiztosabb lehetsz az ágyban, amely a kisugárzásodon is azonnal látszani fog; partnered sokkal szexibbnek és kívánatosabbnak fog látni, ha érzi rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben.
Vegyél fel egy szuperdögös fehérneműt, amelyben vonzóbbnak fogod majd érezni magad, és csábítsd el párod! Hiszen ha önbizalomhiánnyal küszködsz és ezt még pároddal is tudatod, azzal csak azt fogod elérni, hogy felhívod a figyelmét az előnytelenebb részletekre. 

Hangolódj rá!

Tegyél be egy kellemes zenét, tölts ki két pohár finom bort, gyújts meg néhány gyertyát és hozd magad szexi hangulatba. Vegyél fel egy szexi ruhát és játssz el a gondolattal, hogyan szeretnéd, ha kényeztetne párod, majd ha megérkezik, suttogd a fülébe.
Partneredet is könnyedén lázba hozhatod, mielőtt találkoztok; küldj neki egy szexi sms-t vagy egy pikáns képet magadról; tuti biztos, hogy rohanni fog hozzád, hogy mielőbb együtt legyetek. 

Ne gondolkozz!

Mikor együtt vagytok, élvezd az együttlétet és ne azon agyalj, hogy felidegesített a főnököd vagy, hogy még mennyi házimunka vár rád. Zárd ki a fejedből az ilyen jellegű gondolatokat és csak párodra koncentrálj!
Használj ki minden egyes pillanatot és add át magadat az érzéseknek, élvezd az érintéseket, figyelj a hangokra és párod apró jelzéseire, próbálj meg teljesen rá hangolódni és teljes mértékben rá összpontosítani, a problémákon pedig ráérsz később gondolkozni.

Tudd meg mi izgat fel!

A jó szexhez elengedhetetlen, hogy minél jobban megismerjük saját testünket, és tudjuk, hogy mi az, ami igazán lázba hoz minket. Bátran kísérletezzünk, és ne féljünk akár szakirodalmat beszerezni néhány új póz kedvéért!
Ha már tudjuk, mi az, amire a legjobban beindulunk, vezessük rá partnerünket is, hiszen mivel minden nő más, így nem tudhatja, hogy mi nyitja ki nálunk a gyönyör kapuit. Titkos vágyainkat is mondjuk el párunknak, biztosan boldogan fogja kielégíteni kívánságainkat.

A változatosság gyönyörködtet

Bátran vessünk be új pózokat és merjünk új helyszíneket kipróbálni, hiszen egy idő után még a legjobb partnerrel is unalmassá válhatnak az együttlétek. Egy szexi fehérnemű vagy egy vadi új pozitúra párunkat is biztosan felvillanyozza majd, és értékelni fogja kísérletező kedvünket.
Otthonunkban is találhatunk új helyszíneket, ahol eddig még próbáltuk, de ha merészebbek vagyunk, akkor lakáson kívül is élvezhetjük egymás társaságát. 

Jó szex-jó kapcsolat

Egy jó kapcsolathoz elengedhetetlen a jó szex, de ez visszafelé is érvényes; az élvezetes együttléthez szükséges, hogy harmonikus legyen a kapcsolatunk, hiszen ha haragszunk párunkra vagy, ha van egy meg nem beszélt probléma, akkor az rányomhatja bélyegét a szexuális életünkre.
Ezért ha van bármi, amit magunkba tartunk, éppen ideje, hogy kibeszéljük magunkból és tisztázzuk a problémákat, hiszen ha nem tesszük, akkor lavinát indíthatunk el és veszélybe sodorhatjuk a párkapcsolatunkat.