Párkapcsolat / Szerelem

Mitől lesz igazán szerelmes egy férfi? Így alakul ki a kötődés

Mitől lesz igazán szerelmes egy férfi? Így alakul ki a kötődés

A mindenkori kérdés az, hogy létezik-e egy bizonyos pillanat vagy esemény, amikor a srác eldönti „Igen, azt hiszem szeretem őt”? Sajnos, erre egyértelmű válasz még nem született, azonban létezik néhány általános alapelv. A férfiaknak vannak bizonyos ösztönös, veleszületett szükségleteik, melyeknek teljesülniük kell ahhoz, hogy kötődést érezzenek egy nő iránt.

Amikor a férfi rájön, hogy a kiszemelt hölgy minden szempontból megfelel, akkor tudja csak elkötelezni magát.

Egyszerűbben, a pasiknak vannak bizonyos elvárásai egy kapcsolattól, melyeket gyakran a nő apró mozdulatai határoznak meg. Az alábbi példák segítségével bepillantást nyerhetsz abba, titkon mire is vágyik egy férfi.

1. Szeretne megvédeni

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, az erősebbik nem szeret gondoskodni. Ha megóvhat téged, még inkább férfinak érzi magát és ettől még jobb lesz a közérzete. Ez persze nem azt jelenti, hogy gyámoltalanul kell viselkedned, de ha látni engeded, hogy neked is van sebezhető, gyenge oldalad, sokkal közelebb kerül hozzád, hiszen így előjönnek az ösztönei, hogy vigyáznia kell rád.

Engedd, hogy segítsen neked, azután pedig köszönd meg. Ha Superman-nek érzi magát, amikor veled van, természetes, hogy szeretne a párod lenni! Ezek az apró dolgok felszínre hozzák hősies oldalát.

Adj neki munkát. Kérd meg, hogy szereljen meg vagy készítsen valamit. Ha konkrét dolgok elé állítod, melyeket meg kell csinálnia és teljesíti azokat, növeli a sikerérzetét.

Kérdezd meg a véleményét. Nem számít, hogy a nyugdíjazásról szóló tervről kérdezed vagy a legjobb utazási irodáról, úgy fogja érezni nem csak az erejét, hanem az eszét is értékeled.

Viselj puha anyagból készült ruhákat. A műselyem, a selyem és a bunda intenzív reakciókat vált ki egy férfiben. Ezek az anyagok kihangsúlyozzák lágyságod, nőies természeted, és természetesen növelik az ő szerelmi ösztöneit.

Vedd fel a ruháit. Számára ez azt fogja súgni, hogy őt választottad, ráadásul nagyon szexi.

2. A szabadság utáni vágy

Még az érzelmileg egészséges férfiak is biztosak akarnak lenni abban, hogy személyiségük megmarad miután boldog párt alkot a kedvesével. Ha nem várod el, hogy a pasid megváltozzon, azt fogja érezni, hogy teljes mértékben megérted őt és nem veszélyezteted az önérzetét. Úgy érzi majd, hogy biztos talajra lép, ha elkötelezi magát. A következő gesztusok ráébresztik, hogy nem akarod korlátok közé szorítani.

Engedd el. A férfiak utálják a szociális kötöttségeket, ezért néha mondd le az ilyen jellegű terveket. Nemcsak megkönnyebbülni fog, hanem sokkal inkább megnyílik és csodálni fog téged ezért.

Oszd meg vele félelmeid. A pasik gyakran visszahúzódnak, mert azt hiszik minden nő jegygyűrűre vadászik és babát akar. Tehát, ha még nem készültél fel az elkötelezettségre, mondd el neki. Így megbizonyosodik, hogy te is új vizeken evezel és nem akarod csapdába ejteni.

Újíts magadon. Ha néha változtatsz apró dolgokat a megjelenéseden, például egyik nap copfba kötöd a hajad, másik nap kiengeded, stb., azt gondolja majd, hogy személyiségednek milliónyi oldala van.

Tartasd tiszteletben a magánterületét. Egy hely, ami csak az övé, a függetlenség szimbóluma egy férfi számára. Tartsd tiszteletben az ő saját kuckóját, ne less be az íróasztalának fiókjába és ne rohan megnézni ki hívja telefonon.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást