Nem mindenkinek van idegzete minden reggel legalább fél órával korábban kelni azért, hogy reggelivel vesződjön – de az azért általában mindenkire igaz, hogy szeretné valami finommal elkezdeni a napot. Ha te is ebben a cipőben jársz, az alábbi zabkásákat próbáld ki: elég őket előző este összedobni, aztán reggel kivenni a hűtőből, és már kész is a finom, tápláló, egészséges reggeli.
1/4 Epres zabkása
Hozzávalók:
öt evőkanál zab
egy deci kókusztej
egy deci mandulatej
egy teáskanál chia mag
édesítő / cukor ízlés szerint
összevágott eper (lehet fagyasztott is)
Elkészítés:
Az ilyen recepteket a legegyszerűbb összedobni: mást nem kell tenned, mint az összetevőket összekeverni, arra figyelve, hogy a chia magokat rendesen ellepje a tej, mert ezek fogják magukat csak igazán megszívni az éjszaka folyamán. A kókusz- és a mandulaital az, ami megadja a zabkása különleges ízét, az eper pedig tele van vitaminnal és természetes cukorral, ami segít elkezdeni a napodat.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!