Szerelem / Szex

7 dolog, amit érdemes eltanulnod a pornófilmekből

7 dolog, amit érdemes eltanulnod a pornófilmekből

Legyen változatos!

Szex a szerelővel, beteljesült fantázia a kertészfiúval, vagy éppen vadító összebújás egy ismeretlennel a nyaraláson? A pornó világában ezek nem lehetetlenek, de a valóságban sem kell annak lenniük. Még a komoly kapcsolatba is átültetheted a pornóból tanultakat, hiszen a szerepjátékok, az új és izgalmas helyszínek, valamint a fantáziálás mind-mind feldobhatják a szexuális életeteket.

Soha ne mondj nemet!

Egy pornószínésznő sem mond soha nemet a közeledésre, bárhol és bármikor is kívánja meg őt a férfi. Miért ne fogadhatnád meg ezt a tanácsot? Elvégre senki és semmi nem mondhatja meg, hogy mi a jó neked és a kedvesednek. Persze bizonyos előírásokat be kell tartanotok, hogy ne minősüljön az aktus közszeméremsértésnek, de ezt leszámítva egyáltalán nem kell, hogy visszafogjátok magatokat.

Bátran próbálj ki mindent

A filmeken nem csupán magát az aktust érintően kerülik a nemleges választ a nők, hanem az újdonságok kipróbálása során sem. Gyakran láthatunk olyan kellékeket, mint a bilincs, a szemfedő, vagy éppen a vibrátor. A pornószínésznők nemhogy kedvelik ezeket a kiegészítőket, egyenesen örülnek neki, ha ők maguk vethetik be akár magukon, akár kedvesükön az izgató játékokat. Ez az a bevállalósság, ami sajnos sok hétköznapi szeretkezésből hiányzik.

Legyél szexi!

A minőségi pornóban a nők mindig maximálisan ügyelnek a megjelenésükre. A szép smink, az ízléses frizura és a szexi fehérnemű egyszerűen elengedhetetlen kellék. Nyilván nem tudod mindig így fogadni a kedvesedet, de ő ezt nem is várja el. Ugyanakkor nyilvánvalóan jót tesz, ha olykor nem félsz csinosan és szexin mutatkozni előtte. Ha pedig alap feltétlenek tekinteted a higiéniát, az izgató illatokat és a selymes bőrt, akkor aligha lehet rossz szava rád.

Még 3 dolog, amit érdemes ellesned a pornóból a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást