Amit minden nőnek tudnia kell a mű falloszokról – tényleg!

Amit minden nőnek tudnia kell a mű falloszokról – tényleg!

Címlap / Szerelem / Szex / Amit minden nőnek tudnia kell a mű falloszokról – tényleg!

A vibrátorokról rengeteg tévhit kering az emberek fejében, pedig nincs bennük semmi ördögtől való. Sokan hiszik, hogy szexuális játékszereket csak pornószínésznők és szex-őrült nimfomániás hölgyek használnak, annak ellenére, hogy teljesen normális dolog, hogy minden felnőtt nő fiókjában ott lapulhatnak. Napjainkban már el sem kell menni személyesen megvásárolni őket – ha valakit ez feszélyez – hanem kedvünkre válogathatunk az igen gazdag online kínálatból. Aki még nem biztos benne, hogy milyen szexjátékszer lenne számára a legmegfelelőbb, annak az alábbi tippek segíthetnek. Íme öt dolog, amit a vibrátorokkal kapcsolatban minden nőnek tudnia kell.

Nem minden vibrátor hatalmas, ijesztő pink mű-fallosz

Több ezer féle vibrátor létezik, kezdők és haladók részére egyaránt. A „kezdőknek” vannak klitorisz izgatók, vibra tojások, kis méretű, klasszikus rúd vibrátorok, G-pontot stimuláló eszközök. A „haladók” válogathatnak olyan vibrátorok közül, mint pl. páros, kétágú, távirányítható, tapadókorongos, felcsatolható, kifejezetten anál vagy akár app-os-okosvibrátorok, a variációk száma szinte végtelen, sőt, olyan szerkentyű is olyan is létezik, ami az orális szexet imitálja. Vásárláskor arra gondolj, hogy téged mi érdekel, mi izgat fel és ne félj, hiszen mint látod, nemcsak gigantikus, élethű erekkel teleszőtt megafalloszok közül válogathatsz. 

A vibrátorok bonyolult eszközök, számtalan funkcióval

A legegyszerűbb zselés műpéniszektől – melyek használata elég magától értetődő – az egészen összetett repertoárral rendelkező szerkezetekig mindent megtalálunk a boltok polcain. Egy bonyolultabb vibrátor sok gombbal, állítható erősséggel, sebességgel és vibrációs mintákkal rendelkezik. Mindenki kiválaszthatja, melyik az a fajta – klitorális vagy vaginális – stimuláció, ami neki a legjobb, hiszen ahány nő, annyi féle vágy létezik. Egyeseknek bőven elég, ha a csiklójukat izgatják, míg másoknak a behatolás fontos, vagy a G-pont izgatása, ez mind személyes preferencia kérdése. 

Vibrátorok
istockphoto

A megfelelő tisztítás nagyon fontos

Ugyan ez egyértelmű – legalábbis annak kellene lennie – de meg kell említenünk, hogy minden szexuális segédeszközt el kell mosni használat után, különben egy bakteriális fertőzést kockáztatunk. Ez különösen fontos akkor, hogy nem csak egy ember használja az eszközt. A legtöbb vibrátort elég langyos, szappanos vízzel elmosni, de mindenképpen el kell olvasni a gyártó utasítását a készülék papírjain. A rozsdamentes acélból vagy üvegből készült eszközöket forrásban levő vízbe is tehetjük, de a motorral rendelkezőket természetesen nem. Ügyelj arra, hogy ne maradjon tisztítószer az eszközön, mindig alaposan öblítsd el, hiszen az irritálhatja a nyálkahártyát. 

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»