Egyszerű, tartós, gazdaságos! Próbáld ki az otthoni bőrfiatalítást

Egyszerű, tartós, gazdaságos! Próbáld ki az otthoni bőrfiatalítást

Címlap / Stílus / Arc / Egyszerű, tartós, gazdaságos! Próbáld ki az otthoni bőrfiatalítást

Még nem találtad meg a leginkább hozzád való ránctalanító krémet? Esetleg időd vagy pénztárcád nem engedi, hogy rendszeresen felkeresd a szépészeti centrumokat bőröd feszességének megőrzéséért? Akkor neked találták ki az otthoni használatra kialakított ránctalanító készüléket, ami tartósan és fájdalom nélkül garantálja bőröd fiatalságát!

Tartós végeredmény kényelmesen

A bőr feszességét a kollagének és elasztinok adják, amelyek száma a kor előrehaladtával csökken, a meglévők hatásfoka pedig elenyészik, így a bőr ráncosodni kezd. Sőt, a mimikai ráncok már fiatalabb korodban is megjelenhetnek az arcodon, később pedig elmélyülnek. Persze ebbe nem kell beletörődnöd: sosem lehet elég korán elkezdeni a ráncok megelőzését.

Biztos veled is előfordult már, hogy több-kevesebb sikerrel kísérleteztél különféle ránctalanító módszerekkel, de egyik sem vált be igazán, mert nem nyújtott kielégítő, tartós megoldást. Jó hír, hogy egy nemrégiben piacra dobott, otthon használható géppel egyszerűen, gyorsan, sejtszinten, tehát valóban tartósan tudod megújítani bőrödet, ráadásul a szépségcentrumokban elkért összeg töredékéért. Mi is kipróbáltuk a Newa otthoni bőrfiatalító készülékét, amely professzionális technológiájának köszönhetően egészen új fejezetet nyitott az otthoni bőrfiatalítás történetében. Rendszeres használatával szükségtelenné válnak a komoly műtéti beavatkozások – szike, injekció és bárminemű idegen anyag szervezetedbe juttatása még a legrosszabb álmodban sem fog felbukkanni, ráadásul tetemes összeget is megspórolsz.

Rádiófrekvenciás technológiával a feszes bőrért

Már az első alkalom után is látványos változást érhetsz el mindössze pár perces kezeléssel az arcodon, a nyakadon, valamint a dekoltázsodon. A kezelés tartóssága abban rejlik, hogy a készülék 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás technológiával fiatalítja a bőrt, amely teljesen biztonságos és természetes módja a szépség ápolásának. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás képes arra, hogy átlépje a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt rétegét, ezáltal nemcsak megerősíti a kollagénrostokat, hanem újra beindítja azok termelődését.

Az így megszaporodott és megerősödött rostoknak köszönhetően a bőrsejtszinten újul meg és visszanyeri egykori tartását. Az eredmény ragyogó, feszes bőr. Jó, ha tudod, hogy ez is – mint minden egyéb szépészeti művelet, ami tartóssággal kecsegtet – kúraszerűen végzendő. Bőröd állapotától, kollagénállományától függően legalább 20 kezelés (egy hónapon belül) szükséges ahhoz, hogy valóban gyönyörű és tartós legyen a végeredmény.

Világszerte több tízezer bőrgyógyász és plasztikai sebész tette már le voksát emellett a korszerű technológia mellett – és mindez most házhoz jöhet, elérhető áron.

Lepd meg magad karácsonyra egy házi ránctalanítógéppel, hiszen megérdemled az egész éves hajtás után, de a család nő tagjainak is szuper ajándék lehet. Egy ilyen meglepetéssel nem lehet melléfogni, szépülni minden nő szeret!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást