Egészség / Életmód / Lélek

6 dolog, amivel meglepheted magadat nőnapon

6 dolog, amivel meglepheted magadat nőnapon

A nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. De nem kell, hogy ezt a megbecsülést kizárólag a párodtól, vagy a környezetedben lévő férfiaktól kapd meg! Hiszen akár te is megünnepelheted saját magadat, mégpedig ezekkel az apróságokkal.

Kényeztető programok

Saját magad felfrissítésre, kényeztetésére az egyik legjobb mód, ha részt veszel valamilyen kényeztető programon.

Ez lehet egy kellemes arcpakolásokkal egybekötött kozmetikai kezelés, egy masszázs, vagy éppen szaunázás, törökfürdő kipróbálása.

A lényeg, hogy olyasvalamire szánj időt és pénzt, amit már régóta ki szerettél volna próbálni, csak idáig nem volt rá megfelelő alkalom. 

Töltsd az időt a csajokkal

Nincs olyan alkalom, amikor a barátnőkkel ne lenne jó összeülni egy kis csevejre, vagy valamilyen közös programra, így nem kivétel ez alól a nőnap sem.

A tipikus csajos programok minden mennyiségben jöhetnek: vásárlás, sminkpróba, parfümválasztás, önismereti könyvek átlapozása a boltban, majd egy jó kis pletyka egy cukrászdában…

Szánjatok mindenre időt, amitől a pasik falra másznának, így mindannyian feltöltődve, új energiákkal mehettek haza.

Kulturális programok

Mikor voltál utoljára színházban vagy koncerten a barátnőiddel, esetleg a családod nőtagjaival?

Ha a válaszod az, hogy túl régen, akkor itt az ideje változtatni ezen. 

A mai napra akár az utolsó pillanatban is foglalhatsz jegyet egy szimpatikus előadásra, és szólni a többi érintettnek, hogy tegye magát szabaddá az estére. 

Speciális előadások

A nőnapra készülve több különleges előadást is találhatsz a programok között, hiszen sok művész, színész, író és költő (vagy éppen leszármazottaik) fontosnak tartják a nők öntudatának erősítését.

Érdekes élményben lehet részed, ha végighallgatsz egy ilyen előadást, hiszen ez nem tart tovább néhány óránál, de akár az egész gondolkodásmódodat megváltoztathatja.

Ez pedig főleg akkor lehet nagy segítség számodra, ha nincs túl sok önbizalmad!

Kikapcsolódós este

A nőnapi programok mellett (vagy helyett), akár otthon is kikapcsolódhatsz egyedül, vagy a barátnőkkel egyaránt. Jöhetnek a házilag kikevert arcpakolások, a férfiszemmel tűrhetetlen sorozatok, a ruhacserék és a közös sürgölődés a konyhában.

Ha szórakozni mentek, felkészülhettek az estére, míg ha otthon maradtok, tarthattok olyan pizsamapartit, amiben kamaszkorotok óta nem volt részetek.

Az ilyen esték nem korfüggők, a barátokkal, vagy önmagunkkal eltöltött idő mindig szent és sosem szabad teljesen háttérbe szorulnia.

Pozitív gondolatok

De nem muszáj programot szervezned vagy bárkivel találkoznod ahhoz, hogy különleges legyen a mai napod. 

A másoktól kapott elismerés mellett ugyanis az is nagyon fontos, hogy te hogyan vélekedsz magadról!

Ülj le a délutáni kávéddal, és gondold végig a jó tulajdonságaidat, vedd sorra, hogy mik azok a dolgok, amiért megbecsülöd, szereted azt a nőt, aki vagy. 

Hidd el, lélekemelőbb lesz, mint bármelyik bók, amit az utóbbi időben kaptál!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást