3 dolog, amit könnyen megtanulhatsz szingliként – később imádni fognak miatta a férfiak

3 dolog, amit könnyen megtanulhatsz szingliként – később imádni fognak miatta a férfiak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 3 dolog, amit könnyen megtanulhatsz szingliként – később imádni fognak miatta a férfiak

Nem mindenkinek könnyű a szinglilét, de ennek az átmeneti időszaknak is vannak igazán pozitív oldalai. Ráadásul kiváló alkalmat kínál arra, hogy megismerd önmagadat és azt, ami igazán fontos számodra. Az csak hab a tortán, hogy egy csomó olyan dolgot elsajátíthatsz, amik miatt kifejezetten kapós leszel az ellenkező nem számára…

Tudod, mit és kit akarsz

Szingliként biztos neked is volt jó pár béna randid, félresikerült próbálkozásod és vakvágányra futott kalandod, de ami aktuálisan tönkreteszi a hetedet, az később sokat kamatozik majd. Az ilyen kapcsolatok során jössz rá arra, hogy mi az, amit garantáltan nem akarsz, és persze mi az, amire vágyakozol.

Ezért aztán, amikor tényleg arra kerül a sor, hogy véglegesen lecövekelj valaki mellett, már nagyon pontos elképzeléseid lesznek. Bár ezzel nem árt óvatosan bánni, hiszen mindig más az, amit elképzelünk, mint a valóság, ezek a nézetek mégis adnak számodra egy adag önbizalmat és tudatosságot a későbbiek folyamán.

Mivel kiegyensúlyozottá váltál a szinglilét során, megismerted a saját igényeidet, nem úgy vágsz bele a kapcsolatodba, hogy azt mindenáron át kell formálnod. Erre már nem pazarolod az idődet, te csakis olyan viszonyba mész bele, ami igazán közel áll az elképzeléseidhez. A férfiak pedig kifejezetten imádják, ha nem úgy kell belevágniuk egy kapcsolatba, hogy meg kell szabadulniuk minden addigi szokásuktól, tervüktől, éppen ellenkezőleg: kiteljesíthetik azokat egy nő oldalán.

3 dolog, amit könnyen megtanulhatsz szingliként - később imádni fognak miatta a férfiak

Nem akarsz mindig vele lenni

Nagyon sok – egyébként jó kapcsolat – azért romlik meg, mert a felek képtelenek egymásnak teret hagyni. Akadnak, akik úgy érzik, ha párkapcsolatban élnek, az egyúttal azt is jelenti, hogy minden szabadidőt együtt kell tölteni, de ez hosszútávon nem kifejezetten kamatozó szokás. Bár sok nő is fél az ilyesfajta kötöttségtől, a férfiak különösen rettegnek attól, hogy le kell mondaniuk a meccsnézős estékről, vagy akár a rendszeres edzésről, csak mert ezt a barátnőjük nem fogja tolerálni. De nem kell ennek így lennie!

Szingliként a felszabaduló idődet minden bizonnyal extra teendőkbe fogod fektetni, vagy éppen új hobbit keresel magadnak, ezért pontosan tudod, mennyire jó, ha néha saját magaddal foglalkozhatsz.

Jó eséllyel akkor sem szeretnél ettől az érzéstől búcsút venni, ha lesz valakid, ezért párkapcsolatban már csak annyi lesz a dolgotok, hogy a foglalt időpontjaitokat összehangoljátok. Így egyikőtöknek sem kell lemondania a kedvelt szabadidős tevékenységeiről, de nem kell azzal sem kalkulálnotok, hogy a másik rosszul, vagy éppen egyedül érzi majd magát, ha a hobbitoknak hódoltok.

Őrzöd a személyiségedet

Valamilyen szinten mindenki elveszíti a személyiségét egy komoly és tartós párkapcsolatban, ez sajnos kivédhetetlen. Óhatatlanul változnak a mindennapjaid, a szokásaid, a rutinjaid, amikor valakit ilyen közel engedsz magadhoz, és ez akkor sem lesz másként, ha sokáig voltál szingli (sőt). Viszont ebben az esetben van egy olyan előnyöd, hogy sok időd volt magadra, a személyiséged teljes kiismerésére. Tehát általánosságban elmondhatjuk, hogy tudatosabban fogsz nem csupán a kapcsolatodhoz, hanem a saját szerepedhez is idomulni.

Ez sok egyéb mellett azt is jelenti, hogy fontos lesz számodra a saját kis életed, tulajdonságaid őrzése. A korábban említetteken túl (pl., hogy továbbra is űzöd a hobbidat), nehezebben veszi el az eszedet teljesen a szerelem. Nem fogod a barátaidat a hátad mögött hagyni, azok után is rendszeresen akarsz velük találkozni, hogy lett valakid. Ráadásul nem csak arról fogsz tudni beszélgetni velük, hogy mi történt a szerelmeddel, hiszen továbbra is aktívan részt veszel majd a programokon – egyedül is.  

3 dolog, amit könnyen megtanulhatsz szingliként - később imádni fognak miatta a férfiak

Nagyon vonzó a férfiak számára, ha meghódíthatnak egy személyiségében független nőt, olyasvalakit, aki nem változik meg csak attól, hogy párkapcsolata lesz. Ha ezt az állapotot sikerül hosszútávon is fenntartanod, az nem csak a szerelemedet tölti majd el elégedettséggel, hanem téged is.

Képek forrása: [email protected]/Depositphotos.comArturVerkhovetskiy/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást