Sonkás-sajtos őszi saláta szőlővel és dióval
A gyönyörű fehér szőlő és az idei dió szinte kínálták magukat, hogy ennek a salátának csodás díszei legyenek.…
2014.10.07.A gyönyörű fehér szőlő és az idei dió szinte kínálták magukat, hogy ennek a salátának csodás díszei legyenek.…
írta S. Geri Valéria 2014.10.07.Roppant mutatós, és egyszerűen elkészíthető ez a grillezett étel. A padlizsán és a paradicsom igen jól kiegészíti egymást,…
írta S. Geri Valéria 2014.10.03.Tökéletes választás ebédre, de akár délutánra, munkából hazaérve is gyorsan felmelegíti a testet és a lelket! Hozzávalók: 500…
írta Zabolai Margit 2014.09.30.Néhány éve került be a konyhánkba először a méteres zöldbab. Nevét méretéről kapta, amely az egy métert is…
írta S. Geri Valéria 2014.09.29.Tündéri gömbcukkiniket vettem a piacon. Igazi különlegességek! Jó néhány felhasználási módját ismerem és gyakorolom is a cukkininek. A…
írta S. Geri Valéria 2014.09.28.Hogyan készítsd el a zöldségeket, hogy megőrizzék természetes ízüket, állagukat és tápértéküket? A zöldségek elkészítésének számos módja létezik…
írta Sütő Gyöngyi 2014.09.26.A tízórai kérdése sok szülőnek okoz fejtörést. Egyszerűbbnek tűnik, de nem feltétlenül jó megoldás, ha zsebpénzt nyomsz a…
írta Zabolai Margit 2014.09.16.Sokak számára nem ér véget a diétázás a bikini szezonnal, egyesek kifejezetten sok figyelmet fordítanak elért alkatukra ősszel…
írta Szabó Erzsébet 2014.09.13.Becslések szerint az idős emberek nagyjából felének nem jut annyi vitamin és ásványi anyag a szervezetébe, amennyi szükséges…
írta Sándor Alexandra 2014.09.11.Saját termesztésű csúcs minőségű rukkolával készült ez a saláta. A frissen szedett rukkolának fantasztikus íze van! Erősebb, intenzívebb,…
írta S. Geri Valéria 2014.09.10.