Jó hírünk van, kevesebb a kalória az újramelegített tésztákban
A BBC weboldalán örömteli híreket olvastunk: kutatók megállapították, hogy a megfőzött, majd újramelegített tészta sokkal kevésbé hizlal, mint…
2016.02.16.A BBC weboldalán örömteli híreket olvastunk: kutatók megállapították, hogy a megfőzött, majd újramelegített tészta sokkal kevésbé hizlal, mint…
írta Nagy Niki 2016.02.16.Nyáron is fontos, hogy délben tápláló ételt együnk, akár az év minden napján. A kánikulában azonban csökken az…
írta Sütő Gyöngyi 2015.06.05.A spenót a tavasz első, friss zöldsége, és bár az óvodából ismert, imádott vagy utált főzelék is igazi…
írta Zabolai Margit 2015.05.02.Medvehagyma és felvágott felhasználásával készül. Frissen fogyasztva a legfinomabb. Hozzávalók: 30 dkg fodros nagykocka tészta olívaolaj 1 csomó…
írta Sütő Gyöngyi 2015.04.29.A tésztavacsorák mindig népszerűek, ha gyorsan kell valamit a tányérra rittyenteni, de ne állj meg a tejfölös-sajtos, és…
írta Zabolai Margit 2015.04.19.Szoktál pesztót készíteni? Egy finom pesztó csodát tesz még a legjobb tésztával is. Tésztából is csak kimondottan jó…
írta S. Geri Valéria 2015.04.10.Könnyen elkészíthető, finom tésztás ételre vágysz? Kevésbé vagy rutinos a konyhában? Ha legalább az egyik kérdésre igen a…
írta S. Geri Valéria 2015.03.03.Nem ragad a kezedhez a nyers tészta, ha hideg kézzel gyúrod. Hozzávalók: 30 dkg liszt 10 dkg cukor…
írta Sütő Gyöngyi 2015.02.18.Ki ne szeretné a tésztás ételeket? Kis fantáziával igen sokrétűen felhasználhatók. Egy remek pesztó bármikor jól jöhet. Kevés…
írta S. Geri Valéria 2015.01.27.Te szereted a tenger gyümölcseit? Mindenesetre nagyon egészségesek, hiszen a tengeri állatok taurint tartalmaznak, ami segíti az emberi…
írta S. Geri Valéria 2015.01.11.