Így fermentálj otthon szinte bármilyen zöldséget vagy gyümölcsöt
A különféle táplálkozási irányzatok folyton jönnek-mennek, ám szép lassan szinte mindig kiderül, hogy a jó öreg, természetes és…
2024.10.05.A különféle táplálkozási irányzatok folyton jönnek-mennek, ám szép lassan szinte mindig kiderül, hogy a jó öreg, természetes és…
Az idén sokkal több paradicsomot ültettem, mint korábban, aminek meg is lett az eredménye: nem győzöm félretenni a…
Már egy ideje fogyasztok fermentált zöldségeket, bár egyelőre az egyszerűbb, hagyományosabb változatok mellett tettem le a voksomat: télen…
Az erjesztés az egyik legrégebbi módszer a friss alapanyagok tartósítására, és persze nem ismeretlen az alkoholgyártás világából sem.…
Fontos, hogy a gomba megfelelő hőkezelést kapjon, mert nyersen fogyaszthatatlan. Vigyázat! Csak bevizsgált gombát szabad enni, és azt…
A mustot egészséges szőlőből készítsd, amelyen még nem láthatóak az erjedés nyomai, mert csak így kapsz igazán ízletes…