A rákmegelőző táplálkozás alapjai
Egyetlen csodaélelmiszer sem védhet meg a gyilkos kórtól, a megfelelően összeállított alapanyagokkal dolgozó tudatos táplálkozás azonban sokat tehet…
2013.03.10.Egyetlen csodaélelmiszer sem védhet meg a gyilkos kórtól, a megfelelően összeállított alapanyagokkal dolgozó tudatos táplálkozás azonban sokat tehet…
írta Sándor Alexandra 2013.03.10.Létezik egy népcsoport Pakisztán területén, ahol nem ismerik a rákbetegséget. Egyszerűen nincs. Ahogy más betegség sincs – illetve…
írta J. Anna 2013.02.19.Az emlőrákkal nem úgy veheted föl a harcot, hogy nem veszel tudomást róla. Éppen ellenkezőleg: tisztában kell lenned…
írta Sándor Alexandra 2013.01.31.A mellrák korai felismerése feltétlenül szükséges a túlélés esélyének növeléséhez. Természetesen minden nőnek szükséges rendszeres mammográfiai vizsgálatra jelentkeznie,…
írta bien.hu 2012.02.29.Tudtad, hogy egyes élelmiszerek fogyasztásával nő a rák kialakulásának kockázata? Hogy melyek azok az élelmiszerek, amelyekkel kitehetjük magunkat…
írta bien.hu 2011.10.28.A szőlő egyik legfinomabb gyümölcsünk, gazdag C-, B6-vitamin és folsav forrás. Olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagokat tartalmaz, mint a…
írta bien.hu 2011.09.26.Fontos, hogy a rohanó hétköznapok mellett megfelelő figyelmet fordíts az egészségedre. A szűrővizsgálatok nagyon fontosak, hiszen számos betegségre…
írta Farkas Erika 2011.07.15.A sushi a leghíresebb hagyományos japán étel. Fő összetevője az ecetes rizs és nyers töltelék, legnépszerűbb töltelékei a…
írta bien.hu 2011.05.20.Egy olyan korban élünk, amit a sebesség és az azonnali megoldások uralnak. Ez a kényelem viszont egészségünk kárára…
írta bien.hu 2011.01.14.A következő élelmiszerek csökkentik a halálos betegségek kockázatát, mint a rák, cukorbetegség és szívbetegség. Gyümölcsök 1. SárgabarackBéta-karotint tartalmaz,…
írta bien.hu 2010.07.27.