10 pontos útmutató a Rák szerelméhez

10 pontos útmutató a Rák szerelméhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 pontos útmutató a Rák szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Rákok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Rákok nagy hangsúlyt fektetnek az ismerkedésre, és igazán megadják a módját a flörtölésnek. Csak lépésről lépésre haladnak, szép fokozatosan közelítenek a kiszemeltjükhöz. Nem szeretnek semmit sem elkapkodni, mindenre szakítanak időt: tétova beszélgetésekre, virágcsokor vásárlásra, sokadik randira… Néha elég kivárni, hogy végre valóban a tettek mezejére lépjenek.

Kulcsfontosságú: az otthon

A Rák jegyű férfiak kifejezetten családcentrikusak. Számukra elképzelhetetlen az élet komoly kapcsolat, házasság és gyerekek nélkül. Elsődleges céljuk, hogy megteremtsék az ideális körülményeket a családjuk számára. Szeretteik jólétét mindennél előbbre helyezik, ezért sok szempontból kifejezetten ideális jelöltnek számíthatnak.

Imádnak gondoskodni

A Rák jegyű nők számára az anyaszerep alapvető, a férfiaknak pedig maga a gondoskodás az, ami kulcsfontosságú. Akkor érzik jól magukat, ha ennek a feladatnak eleget tehetnek: kellő mennyiségű pénzt vihetnek haza, kisebb-nagyobb ajándékokkal halmozhatják el szeretteiket, és otthon is megpróbálnak segédkezni.

Nem áll tőlük távol a házi munka, bár szeretik, ha a hagyományosnak tekinthető szerepek megmaradnak.

Meglehetősen érzékenyek

Nagyon ragaszkodóak, ami miatt könnyen válnak féltékennyé teljesen jelentéktelen helyzetekben is. Nem kell sokat tenni azért sem, hogy megsértődjenek és megbántódjanak. Ilyenkor csak az engesztelésnek, unszolásnak engednek, jóformán puhítani kell őket, hogy elmondják a problémáikat.

Igazi romantikus lovagok

Imádják a romantikát, ők aztán tényleg kitesznek magukért, ha udvarlásról van szó. Ráadásul nem csak addig, amíg hódítanak, hanem a későbbiek során is szeretnek bókolni, kedveskedni.

Ők azok, akik folyton előrukkolnak valami kedves kis meglepetéssel, ajándékkal, és pontosan tudják, hogyan kell a nők lelkét simogatni.

Cserébe persze ők is elvárják ezt.

Ábrándos jellemek

Szeretnek fantáziálgatni a tökéletes világról, párkapcsolatokról, könnyen meglátják a szépet és a jót a hétköznapokban. Víg kedélyűek, örülnek az apróságoknak, nem nehéz őket lenyűgözni egy kis kedvességgel. Imádnak analizálni, bár nem annyira a tudományos, mint az érzelmi világban érzik otthon magukat. Egy-egy mélyenszántó beszélgetésre bármikor rá lehet venni őket.

Hűséges típusok

Mindent megtesznek azért, hogy hosszú távon is működőképes legyen a házasságuk, hajlandóak hatalmas áldozatokat hozni a cél érdekében. Ők maguk nem feszegetik a határokat, és ezt a partnerüknek sem engedik: sokszor csak játékosan, de szinte állandóan célozgatnak arra, hogy féltékenyek. Rosszabb esetben tényleg hatalmába keríti őket a zöld szemű szörny, és akkor nagyon nehéz dűlőre jutni velük.

Nyugalomra vágynak

A Rákok csak nagyon rövid ideig élvezik a pörgést és a szingli életet, ugyanis nyugalomra, idilli családi környezetre vágynak. Bár szeretik megélni a szerelemnek az intenzív részét, hosszú távon mégsem ez élteti őket.

Számukra a kényelem, a biztonság sokkal többet ér, ám ekkor is törekednek arra, hogy fenntartsák a lángolást.

Uralkodj, vagy rajtad uralkodnak

A Rákok gyakran beleesnek abba a hibába, hogy nem tekintik egyenrangúnak a partnerüket. Ha olyan nőt találnak maguk mellé, akire felnézhetnek, tehát aki erősebb alkat náluk, akkor rajongásig szeretik. Érdeklődnek iránta, nehezen unják meg és szolgálatkészek lesznek. Ellenben, ha a partner „gyengébbnek” mutatkozik, akkor hajlamosak uralkodni, basáskodni felette. Ekkor viszont néha elvesztik a fejüket és átesnek a ló túloldalára. Előtérbe kerül a féltékeny énjük, miközben akár másfelé is kacsintgathatnak.

Mivel hódíthatod meg?

Az előbbi pontból kitűnik, hogy a Rák férfival jobban jársz akkor, ha inkább dominánsabb típus vagy – emiatt viszont inkább akkor érdemes párkapcsolatba bonyolódnod vele, ha nem zavar, hogy inkább te „hordod a nadrágot”. A hódítást illetően nincs túl nehéz dolgod, elég, ha válaszolsz a flörtre és belemész a romantikus, sokszor elhúzódó játszmákba.

Képek forrása: Mykola/Depositphotos.comAnnaGribtsova/Depositphotos.com

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!