Életmód / Ezotéria

Az érzelmek embere: Ilyen együtt élni egy Rákkal

Az érzelmek embere: Ilyen együtt élni egy Rákkal

Most, hogy végig jártuk az összes csillagjegyet, elértünk az utolsóhoz, ami egy roppant bonyolult, mégis talán a legérzékenyebb jegy mind közül. A Rák férfiról az él a köztudatban, hogy szereti a változatosságot, a „vándorlást” és az érzelmek embere.

Azonban a kemény páncél alatt sokkal több rejlik, mint amit a külvilág felé mutat, amit viszont csak azok érthetnek meg igazán, akik együtt élnek ezzel a jeggyel, és testközelből tapasztalják nap, mint nap a fedetlen valóságot! Nézzük, mire számíthatnak azok, akik most készülnek összekötni az életüket egy Rák férfival.

Ha esik, fuss!

A Rák jegy hangulata abszolút idomul az aktuális időjáráshoz.

Ezért is jellemző rá, hogy míg nyáron szinte majd kicsattan az energiától, és folyton a napon sütkérezne, addig télen, a borús, hideg napokon szinte ki sem dugja a fejét a páncéljából. Ha pedig nekiáll odakinn szakadni, jobban teszed, ha visszavonulót fújsz!

Ugyanis ilyenkor a Rák férfi nem csak maga alatt van, de gyakran ingerlékeny is, főként, ha pont ekkor szeretnéd vele megbeszélni, miért hagyta századjára is felhajtva az ülőkét a WC-ben.

Ez a fajta labilitás egyben előnnyé is kovácsolható, hiszen ha megtanulod kezelni az adott hangulatát, tudni fogod, mely pillanatokban érdemesebb felhozni a kényesebb témákat, és mikor hagyj neki inkább egy kis teret.

Fantáziálásból ötös

Míg sok jegyre jellemző, hogy tudományosan tekint a világra, elemezve és értelmezve azt, addig a Rák férfi sokkal inkább álmodozva réved a végtelenbe.

Félreértés ne essék, a Rák jegyűek is roppant intelligensek, csak sokkal inkább szeretnek a fantáziájuk után rohanni, és a megálmodott terveket megvalósítani, mint két lábon a földön járni.

Számukra a hétköznapi az unalmas, ezért mindig vágynak a változatosságra, arra, hogy valami újat fedezzenek fel, valami új fantáziát alkothassanak meg.

Néha kissé őrült tudós imidzs is jellemezheti őket, de nyugalom, abszolút barátságos faj, támadásra nem jellemző, de azért ne akard az útját állni.

A gondoskodó szerető

Érdekes, hogy a csipkelődő Rák mennyire szerető és gondoskodó tud lenni, ha a megfelelő társra rátalál. Szinte rajongásig képes a párját szeretni, és nem rest elhalmozni minden földi jóval!

Egy Rák férfi mellett nem kell félnünk attól, hogy elfelejti a születésnapunkat vagy az évfordulóinkat, hiszen már tűkön ülve várja, mikor lepheti meg kedvesét valami igazán egyedülállóval.

Na és itt kezdődhetnek a problémák, ugyanis a Rák férfi fantáziája néha túlságosan is élénk, amit nem mindenki képes díjazni, legyen szó programszervezésről, ajándékozásról vagy szerelmi együttlétről.

Ha szereted a váratlant és a meglepetéseket, illetve kipróbálni új dolgokat, akkor tökéletes párost alkothattok az élet minden területén!

A vándor, aki folyton hazatér

Mindettől függetlenül, hogy a Rák férfi milyen szerető képes lenni, a tökéletes társ mellett is igényel teret. Néha nem is kicsi teret!

Nem ritka, hogy szeret napokra elvonulni, külön utazni a párjától, és egyedül felfedezni bizonyos dolgokat. Azonban aggodalomra semmi ok!

A Rák csillagjegy szülőtteire jellemző talán a leginkább a honvágy és a szülőföldhöz való ragaszkodás, ami annyit tesz, hogy minden kitérőjéből vissza fog térni az otthonába, ahol a szerettei vannak.

Ha képes vagy elfogadni a Rák férfi térigényét, és a gyakori hangulatingadozásait, továbbá azt, hogy néha hátast dobsz majd az elvetemült ötleteitől, akkor hosszútávú, boldog párkapcsolatra számíthatsz, egy roppant szerető, odaadó társ mellett!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást