Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét.

Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Szeszélyes

Az egyik pillanatban még a felhők felett szárnyalsz, a másikban pedig már összegömbölyödve kuporogsz a padlón.

Szélsőséges hangulatingadozásaid és kiszámíthatatlan természeted miatt meglehetősen nehéz kiigazodni rajtad, ezért környezeted hamar rád ragasztja a hangulatember címkét.

Nemcsak a körülötted élők képtelenek kiismerni téged, de olykor még saját magadat is sikerül meglepned egy-egy lépéseddel.

Sértődős

Különösen érzékeny természeted számlájára írható, hogy nagyon hamar dühbe gurulsz, és a legapróbb dolgokon is képes vagy kiborulni. Könnyen megorrolsz másokra, a vélt, vagy valós sérelmeket pedig nehezen – de inkább egyáltalán nem – felejted el.

Képtelen vagy a problémák feldolgozására, egyszerűbb számodra elfojtani őket, mint dolgozni a megoldásukon.

Túlérzékenységed hisztire való erős hajlammal párosul; ember legyen a talpán, aki hosszú távon alacsonyan tudja tartani a vérnyomását melletted.

Féltékeny

Hajlamos vagy kisajátítani azt, akit szeretsz. Gyanakvó természetednek nem tudsz megálljt parancsolni.

Még a vádaskodástól sem riadsz vissza, ha csak egy százaléknyi esélyt is látsz arra, hogy félelmed nem alaptalan.

A féltékenységet művészi szinten műveled; mindennapjaidat gyakran tarkítják hiszti-jelenetek. Ha egyszer bebizonyosodik, hogy partnered hűtlen volt hozzád, azt soha nem bocsátod meg neki.

Bizonytalan

Kifejezetten kerülöd az olyan helyzeteket, amelyekben állást kell(ene) foglalnod, de nem csak döntéshelyzetekben jellemző rád az önállótlanság.

Határozatlanságod – valamint az, hogy a gyámoltalanság és a félénkség szinte lerí rólad – könnyű prédává tesz azok számára, akik valamilyen oknál fogva befolyásolni akarnak téged.

Akkor érzed magad igazán biztonságban, ha tudod, hogy nem egyedül kell szembenézned a mindennapok problémáival. Ezért nagyon fontos számodra, hogy legyen melletted valaki, akire támaszkodhatsz.

Zárkózott

Befelé forduló, introvertált személyiséged a magyarázat a téged jellemző túlzott zárkózottságra, amit azonban némiképp ellensúlyoz az egyébként barátságos és derűs természeted.

Félsz, hogy fájdalmat okoznak neked, ezért vagy különösen óvatos például egy kapcsolat kezdetén.

Sok időnek el kell telnie ahhoz, hogy egyáltalán hajlandóságot mutass arra, hogy megnyílj valaki előtt. Nehéz elnyerni a bizalmadat, de ha valakinek sikerül, onnantól az illetőt családtagként kezeled.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást