Az alap: espresso
Az espresso minden kávékülönlegesség alapja, ezért is fontos, hogy igazán finom legyen.
Ehhez mindenekelőtt kell egy jó minőségű kávégép és lehetőleg frissen őrölt kávé (esetleg egy olyan kávégép, amiben a kávészemek őrlésére is van lehetőség).
Ideálisan beállított gép esetén az espresso körülbelül fél perc alatt készül el, ennyi idő alatt folyik le a kávé a karból.
A presszókávét legjobb az elkészítést követően azonnal elfogyasztani, hiszen aromája frissen élvezhető leginkább.
Ehhez mindenekelőtt kell egy jó minőségű kávégép és lehetőleg frissen őrölt kávé (esetleg egy olyan kávégép, amiben a kávészemek őrlésére is van lehetőség).
Ideálisan beállított gép esetén az espresso körülbelül fél perc alatt készül el, ennyi idő alatt folyik le a kávé a karból.
A presszókávét legjobb az elkészítést követően azonnal elfogyasztani, hiszen aromája frissen élvezhető leginkább.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!