Divat / Stílus

Egy blúz, 6 nyári viselet

Egy blúz, 6 nyári viselet

Úgy érzed, semmi sincs a gardróbodban? Akkor ideje kicsit újragondolnod a készletedet, és más ruhákkal összepárosítanod az alapdarabokat. Meglátod, akár egy egyszerű, hétköznapi blúz is lehet az alapja hat nyári, egymástól teljesen különböző szettnek.

Alkalmi, elegáns viselet

Az egyszerű blúzoknak az a nagy előnyük, hogy könnyen lehet őket kiegészítők, illetve más jellegzetes ruhadarabok segítségével kombinálni. Kezdjük is a sort rögtön egy csinos ceruzaszoknyával, ami színétől, mintázatától függően alkalmivá, vagy egyszerűen csinossá teheti a megjelenésünket. 
A derékig érő szabások kiemelik a karcsú vonalakat, tökéletes homokóra alkatot varázsolnak, ráadásul abszolút nőies megjelenést biztosítanak.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Mintás szoknya: F&F, 7 900 Ft 
Karkötők. H&M, 1 290 Ft 

Romantikusan szoknyával

Az előbb említett ceruzaszoknyás megoldás (főleg, ha fekete, vagy sötétkék a szoknyád) inkább hivatalosabb megjelenést kölcsönöz, márpedig nem biztos, hogy éppen erre vágysz egy forró nyári napon. Szerencsére a vidám, élénk ceruzaszoknya helyett a választott blúzt felveheted egy A-vonalú rakott szoknyával is, ami idén az egyik legdivatosabb darabnak számít. 
Ez a fazon ugyancsak kiemeli a karcsú derekat, kislányos bájjal mutatja meg a csinos alakodat, ráadásul elfedi a csípővonalat, így kerekít, vagy éppen karcsúsít, ha kell.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Csipkés balerina: CCC, 4 790 Ft  

Rövidnadrággal sportosan

A fiatalos, sportos viselet kedvelői is viselhetik az egyszerű blúzokat, hiszen a lengébb szabású darabok nagyszerűen beilleszthetőek ebbe a stílusba. 
Attól függően, milyen sortot választasz, a blúzt betűrheted a nadrágba, de akár azt is hagyhatod, hogy egyszerűen rálógjon. 
A szetthez passzolnak az egyszerű, ám nőies sportcipők, mokaszinok, de természetesen a saruk és a szandálok is jó választásnak bizonyulnak.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Sztreccs rövidnadrág: Esprit, 12 000 Ft 
Saru: CCC, 6 390 Ft 
Napszemüveg: Esprit, 12 000 Ft  

Hűvös estékre is tökéletes

A blúzt természetesen nem csak rövidnadrággal párosíthatod, bármikor felveheted hűvösebb nyári estékre. Maradhatsz a klasszikus sztreccs farmernadrágnál, de akár a boyfriend szabású és a háromnegyedes darabokkal is kísérletezethetsz. 
Ha nem tetszik a sportosabb fazon, akkor nyugodtan feldobhatod a szettedet egy érdekes magas sarkúval, vagy telitalpú szandállal, hiszen az alapdaraboknak éppen az a nagy előnyük, hogy mindkét irányvonalon megállják a helyüket.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Farmer: F&F, 6 500 Ft 
Fülbevaló. H&M, 1 290 Ft 

Overál hatású szett

Idén nagyon divatosak az overálok, úgyhogy ha nincs egy sem a szekrényedben, akkor érdemes gondolkoznod ezen a lehetőségen. 
Addig is megpróbálhatsz az aktuális felszereléssel gazdálkodni, hiszen egy letisztult blúz is biztosíthatja az overál hatású szett alapját. 
Válassz színben megegyező, kicsit megemelt derekú nadrágot hozzá, a felsőt tűrd be, majd egy vékony övvel dobd fel a megjelenésedet.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Sztreccs nadrág: H&M, 3 990 Ft 
Öv: H&M, 1 290 Ft 

Cicanadrággal nyáron is

A kicsit hosszabb, mégis egyszerű blúzoknak az a nagy előnyük, hogy remekül lehet már önmagukban is variálni őket. Az oversize méretnek köszönhetően nem csupán feszesen, betűrve hordhatjuk őket, hanem csinálhatunk belőlük ejtett, buggyos fazont is. 
Emellett ha teljesen szabadon hagyod aláesni a felsődet, akkor az kellően hosszú lesz ahhoz, hogy a fenekedet jelentősrészt eltakarja, így cicanadrággal is bármikor viselheted a nyáron. 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Leggings: H&M, 3 990 Ft 
Cipő: CCC, 7 990 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást