A tofu pácolása után zöldsalátával fogyasztható.
Hozzávalók:
- 25 dkg natúr tofu
A páchoz:
- 2 evőkanál ételízesítő
- 2 evőkanál ecet
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 darab vöröshagyma (aprítva)
- 1 gerezd fokhagyma (aprítva)
- 1 teáskanál oregánó
- szerecsendió
- só
- bors
A salátához:
- 1/3 kígyóuborka
- 3 darab paradicsom
- 1 darab paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 darab kisméretű vöröshagyma
- ecet
- olívaolaj
- só
- bors
Elkészítés:
A marinádhoz a hozzávalókat keverd össze, és pürésítsd botmixerrel.
A tofut vágd fel kis kockákra, és pácold be éjszakára. Másnap keverd össze ecettel és olajjal.
Ezután készítsd el a salátát. A hagymákat aprítsd fel, az uborkát, a paradicsomot és a paprikát vágd fel kockákra. Végül keverd össze az egészet.