Egy és 3/4 csésze kekszdarát keverj el negyed csésze cukorral, egy csipet sóval és 1/3 csésze olvasztott vajjal, majd nyomkodd az egészet egy tortaforma aljába. 900 gramm krémsajtot keverj lágyra 1 csésze cukorral, fél csésze tejföllel, egy kevés vaníliaaromával, majd folyamatos keverés mellett, egyenként adj hozzá 3 tojást.
Öntsd a sajtkrémet a kekszmorzsára, majd vízfürdőbe állítva süsd a sajttortát 170 fokon körülbelül egy óráig, amíg majdnem szilárd lesz, de a közepe még rezgős. Szobahőmérsékleten hagyd kihűlni, majd tedd 6 órára a hűtőbe.
Tálalás előtt egy marék epret tisztíts meg, vágd negyedekbe és két evőkanál cukorral és egy evőkanál vízzel főzd addig, amíg a gyümölcs összeesik. Halmozd az epres szószt a tortaszeletekre, és díszítsd őket mentalevéllel.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!