A jó alvás a jó emésztés kulcsa
A Brigham and Women’s Hospital-ben Bostonban, Massachusettsben végezték el azt a kis létszámú kutatást, ami azt találta, hogy azok, akik legalább egy hónapon keresztül 6 óránál rövidebb ideig alszanak, azoknak étkezés után 32%-kal alacsonyabb volt az inzulinszintjük, és tovább maradt magas a glükózszintjük.
A megfelelő mennyiségű és pihentető alvással viszont szabályosabb lesz az inzulintermelés, így kiegyensúlyozottabb a vércukorszint is – az alábbi apró trükkök pedig segíthetnek, hogy valóban a szervezet megfelelő működését támogató alvásban legyen részed.
A megfelelő mennyiségű és pihentető alvással viszont szabályosabb lesz az inzulintermelés, így kiegyensúlyozottabb a vércukorszint is – az alábbi apró trükkök pedig segíthetnek, hogy valóban a szervezet megfelelő működését támogató alvásban legyen részed.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!