2018 legizgalmasabb divatszínei, amikbe azonnal beleszeretsz

2018 legizgalmasabb divatszínei, amikbe azonnal beleszeretsz

Címlap / Stílus / Divat / 2018 legizgalmasabb divatszínei, amikbe azonnal beleszeretsz

Az idei év legalább annyira színes lesz, mint egy csodálatos virágmező. Szebbnél szebb árnyalatokkal rukkoltak elő a tervezők, amiket egytől egyig imádni fogunk. Nem csak sokoldalúságuk miatt, hanem azért is, mert könnyen feldobhatjuk segítségükkel a ruhatárunkat. Nézzük, milyen színekre lesz szükséged neked is az elkövetkezendő szezonban!

Aranyhomok

Ez a szín azoknak szól, akik kissé konzervatívabban állnak az élénk árnyalatokhoz, és nem igazán tudják elképzelni, hogy túl sok tónust magukra öltsenek. Ha neked is leginkább fekete és szürke, esetleg sötétkék a ruhatárad legjava, ideje kicsit nyitni a világosbarnás színek felé! Az aranyhomok nem csak elegáns, lágy és visszafogott, hanem letisztult is egyben.

További jó hír, hogy tökéletesen passzol a sötét színekhez, pl. a feketéhez is, így igazán könnyen beillesztheted az aktuális ruháid mellé.

Nem túl élénk, nem túl feltűnő, ezért inkább a kora tavaszi, őszi szezonban fog hódítani, nyárra jönnek a valóban szembeötlő árnyalatok.

Levendula

Az év színeként is nyugodtan emlegethetjük a lilát, főleg a levendulás, esetleg kissé pasztellrózsaszínes árnyalatait. Minden formában, fazonban és mennyiségben megjelenik ez a nyugtató, kellemes tónus a divatban, idén egyszerűen nem lehet melléfogni vele.

Ez különösen jó hír azoknak, akik imádják a levendula illatát, sokoldalúságát, most végre igazán könnyű lesz felfrissíteni a segítségével a ruhatárunkat is.

A lila szinte mindenkinek jól áll, és remekül lehet ötvözni a többi világos színnel, így tipikus tavaszi, nyári összeállításokat készíthetsz a segítségével.

Rózsaszín

Természetesen a rózsaszín sem hiányozhat a palettáról, és nem csak azért, mert a korábban említett lilához hasonló árnyalatról beszélünk. Idén nem csak a jól megszokott rózsaszín hódít, hanem az erőteljes pink is, ráadásul egyenesen divat lesz „tiltott” társával, a pirossal kombinálni.

A szezonban egyáltalán nem számít túlzásnak, ha tetőtől talpig rózsaszínbe szeretnél öltözni, de természetesen lágyíthatsz az összhatáson egy farmerral, némi szürke, fehér szín viselésével.

Az biztos, hogy a pinkben nem igazán lehet elbújni a nagyközönség elől, de remélhetőleg nem is ez a célod a csodás tavaszi, nyári napok alkalmával.

Citromsárga

Keresve sem találnánk jobb színt, ami visszaadja a tavaszi és nyári napsugarak hangulatát, mint a citromsárga. Talán éppen emiatt emelték ismét a legcsodásabb divatszínek közé a tervezők, az mindenesetre biztos, hogy a sárga idén elsöprő szerephez jutott.

Éppúgy nem tudsz melléfogni egy-egy sárga kiegészítővel, pl. cipővel, táskával, mint egy teljesen sárga kabáttal, nadrággal. Nyugodtan dönthetsz úgy, hogy a teljes öltözékedet ez az élénk szín uralja, abban biztos lehetsz, hogy idén emiatt nem fogsz kilógni a tömegből.

Mivel univerzális, bármilyen színnel kombinálhatod: tökéletesen mutat a világos tónusok mellett éppúgy, mint a fekete, kék társaságában.

Kékes, zöldes színek

A Nílus zöld néven elhíresült árnyalat sokakat emlékeztethet a néhány éve óriási sikernek örvendő mentazöldre, nem is véletlenül. Az ugyan még nem derült ki, hogy ez a szín is akkora őrület lesz-e, mint említtet társa, de az biztos, hogy nyugalmat sugárzó, pasztellos tónusait sokan megkedvelik majd.

A Nílus zöld mellett azonban a legkülönfélébb kékek is hódítanak, ilyenek pl. a palota és tengerész kék fantázianeveket viselő árnyalatok.

Idén tehát azok is megtalálják a számításaikat a színpalettán, akik inkább a visszafogottabb, hidegebb színeket kedvelik.

 

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!