10 dolog, amire a pasik mindig gondolnak, de nem merik elmondani nekünk

10 dolog, amire a pasik mindig gondolnak, de nem merik elmondani nekünk

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 dolog, amire a pasik mindig gondolnak, de nem merik elmondani nekünk / 2. oldal

Természetesség

Persze egy jó smink csodákra képes, de a bronzosítóval, highlighterrel megtoldott sminkek inkább a szelfiken néznek ki jól. A férfiak a természetességet mindig többre értékelik; ezért is mondják el reggel, ébredés után, hogy milyen szép vagy.

Ugyanakkor tény, hogy a pasik nem veszik észre, ha egy kis szempillaspirál van rajtad, és megrajzolod a szemöldöködet. Számukra ez is természetes, így nem tűnik fel nekik, ha minimális smink van rajtad.

Pletykálgatás

A nők szívesen pletykálnak egy keveset, akár tetszik, akár nem. De nehogy azt hidd, hogy a pasiktól ez távol áll, és csak mi szeretünk beszélgetni másokról!

Valójában ők is szívesen fecsegnek erről-arról; a barátaiknak a csajokról, a kollégáiknak pedig az éppen aktuális munkahelyi dolgokról.

Mi a baj?

A pasik nem olyan profik abban, hogy megérezzék, mi bánt téged. Általában megkérdezik, hogy minden rendben van-e, és ha te azt feleled, hogy igen (még ha ezt durcásabb hangnemben is teszed), ők elfogadják, hogy minden okés, és nem kérdezik meg még egyszer.

Egyszerűen nincs érzékük ahhoz, hogy kitalálják, mi bánt téged, ezért annak örülnének igazán, ha ilyenkor egyenesen megmondanád, hogy megoldjátok a gondokat.

A napokig tartó mérgelődést ugyanis nem csípik!

Kérdezz valamit

Az egójuknak nagyon jót tesz, ha azt érzik, hogy a barátnőjük felnéz rájuk.

Bármennyire is titkolják, ez így van. Jól esik nekik, ha tanácsot kérsz tőlük, és azt meg is fogadod, mert úgy érezhetik, hogy te erősnek látod őket.

Ők pedig természetesen azok is akarnak lenni. Persze ez nem igaz abban az esetben, ha arról faggatod a pasidat, hogy milyen színű rúzst vegyél; erre szinte mindig annyit fog mondani, hogy „nem tudom”.

Hosszú távon

Ő is gondol a közös jövőre, már az első hetekben, hónapokban is. Hiszen amikor komoly kapcsolatra adja a fejét, azt valóban ezzel a céllal teszi: és tudni akarja, hogy hosszú távon mennyire közösek a céljaitok.

Ezért, bár nem mondja ki, de megpróbálja megtudakolni, vajon te is szeretnél-e majd gyermeket, és hogyan állsz a házasság témához. Persze ezt nagyon ügyesen csinálja, hiszen neked szinte fel sem tűnik, hogy miről faggat igazából!

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • John Galt Jr.
    2021.04.30., 22:11

    Az első értelmes cikk, bár mi sem vagyunk egyformák. Amúgy nagyjából így van. A többi kommunikáció kérdése.

    Válasz

Írj egy hozzászólást