10 dolog, amire a pasik mindig gondolnak, de nem merik elmondani nekünk

10 dolog, amire a pasik mindig gondolnak, de nem merik elmondani nekünk

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 dolog, amire a pasik mindig gondolnak, de nem merik elmondani nekünk

A nők és férfiak sok tekintetben hasonlítanak egymásra, de nagyon sok olyan dolog is van, amiben teljesen különbözőek vagyunk. Emiatt van az, hogy mindkét nem örök rejtély a másik számára. Ha te is gondolkodtál már azon, milyen klassz lenne belelátni egy férfi fejébe, hogy tudd, min gondolkodik, most érdemes tovább olvasnod: az alábbi 10 dolog ugyanis minden pasi fejében megfordul, de nem árulják el a nőknek!

A dicséretek ereje

Nőként biztosan te is imádod, ha a pasid bókol neked, de valamiért ez fordítva már nem olyan gyakori. Pedig a férfiak is imádják, ha megdicsérik a külsejüket! Például ha azt mondod a párodnak, hogy nagyon jól áll neki a borosta, napi szinten viselni kezdi azt, mert ennyire fontos neki a szavad. Nem mondják, de igenis szeretik hallani a bókokat.

A szépség relatív

Tévhit, hogy a férfiak szerint csak a 90/60/90-es méretekkel rendelkező nők gyönyörűek. Valójában ez nem így van. A szépség amúgy is relatív, a személyiség pedig nagyon sokat dob rajta, de abban a pasik egyetértenek, hogy a kerekebb formák és a vékonyabb alkat is egyaránt gyönyörű. Lehet, hogy nem mondja, de neki így is, úgy is tetszel.

Lelki gondok

A pasik is küzdenek depresszióval, szorongással, nekik is vannak rossz napjaik. De míg te szívesen beszélsz arról, mi nyomja a lelked, addig ők nem így vannak ezzel. Nem szívesen nyílnak meg, pláne nem akkor, ha valaki más akarja kihúzni belőlük, mi a gond. A férfiak inkább mosolyognak, viccelődnek, és úgy tesznek, mintha minden okés lenne – és később, a maguk tempójában árulják el, mi bántja őket.

Tökéletlen tökéletesség

A pasik is észreveszik a hibáidat. Látják, ha egy ruha nem passzol hozzád, és azt is, ha rendetlenség van az otthonodban. De míg téged ezek a dolgok zavarnak, addig őket egy kicsit sem. Nem a hibátlanságot, a tökéletességet keresik, hanem az egyediséget, így ha éppen nem a legjobb formádban vagy, ők ezzel nem is foglalkoznak tovább két másodpercnél.

A ruháid

Nem, nem érdekli őket, hogy mit viselsz, milyen színekkel párosítod őket, és mennyire divatos vagy trendi az összeállítás. Őket az érdekli, hogy milyen az összkép. Ha klassz, akkor megdicsérnek. Ennyi. Hiszen a pasik is tisztában vannak egy kicsit azzal, hogy amikor nagyon csinosan öltözöl fel, nem csak miattuk teszed, hanem azért is, hogy a többi nő (akik jobban értenek ehhez), értékeljék a szetted.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»