Stílus / Test

Ennek a 7 női külső tulajdonságnak nem tud egyetlen férfi sem ellenállni

Csípő és derék

A férfiak szemében nagyon vonzók azok a nők, akikre a 7:10-es arány érvényes testalkat terén.

Azaz a felsőtestük egy kicsit keskenyebb, vékonyabb, a csípőjük viszont szélesebb.

Ez teljesen evolúciós dolog, ugyanis a pasikba van kódolva tudat alatt, hogy azt gondolják, ha egy nőnek szélesebb a csípője, jobban viseli a szülést, és egészségesebben tudja világra hozni a gyermekeiket.

A hangszín

Egy felmérés szerint ha egy nőnek vékonyabb, magasabb hangja van, az fiatalos jellemre és nőies vonásra utal a férfiak szemében.

Ezért ők sokkal jobban vonzódnak a vékony hangú nőkhöz, szemben azokkal, akiknek kicsit mélyebb a hangszínük, sokszor tudat alatt is.

Egészséges haj

A szép frizura öltöztet, és rengeteget dob a külsődön.

Ezért nem meglepő, hogy a férfiak ellenállhatatlannak tartják a hosszú, egészséges, ápolt hajat, még ha nem is veszik észre, hogy fodrásznál jártál.

De nem csak ezért fontos nekik; kutatások szerint ez tudat alatt számukra az egészséget és a termékenységet jelképezi, ami a családalapítás terén fontos tényező, és genetikailag beléjük van kódolva.

Szép mosoly

A boldog emberek ellenállhatatlanok, ezért ha sokat mosolyogsz, szinte biztos, hogy felkelted a férfiak érdeklődését.

Olvastad már?  Ez lehet a legnagyobb félelmed a csillagjegyed alapján

Azonban nem elég szimplán jókedvűnek lenni, ugyanis a pasik számára az, hogy mennyire vagy higiénikus, és figyelsz oda a fogaid egészségére, rendkívül fontos.

Ez persze nőként, a férfiakkal szemben nekünk is elvárás, úgyhogy teljesen érthető, miért olyan fontos figyelmet fektetni rá!

Kevesebb smink

Lehet, hogy azt gondolod, egy jó sminkkel még csinosabb leszel, de a férfiak szerint a kevesebb sokkal több!

A természetességet, a minimális sminket részesítik előnyben: egy kutatás szerint a pasik például jobban örülnének annak, ha a nők 40%-kal kevesebb kozmetikumot használnának.

Ezért egy első randin inkább csak némi szempillaspirált tegyél fel, és hagyd, hogy a személyiséged domináljon.

A piros szín

A piros árnyalatot a szenvedéllyel, vágyakozással azonosítjuk, és ha valaki vörös ruhát visel az utcán, biztos, hogy rögtön észrevesszük a tömegben.

A férfiak pedig még inkább!

Ha egy randira piros ruhában érkezel, azzal máris sokkal vonzóbbá válsz, mint ha szimplán feketét vagy szürkét választanál, amivel beolvadsz a tömegbe.

A magasságod

Kutatások szerint a férfiak a magasabb nőket szexisebbnek és ellenállhatatlabbnak látják, ezért nyugodtan viselj magas sarkút akkor is, ha a partnered csak pár centivel magasabb nálad.

Olvastad már?  7 dolog, amit érdemes eltanulnod a pornófilmekből

De ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy az alacsonyabb lányok nem elég vonzóak!

A pasik szerint sokkal inkább a hosszú lábak számítanak, testmagassággal arányosan, azaz ha 160 centidhez képest hosszúak a lábaid, tuti, hogy nagyon szexisnek találnak téged!