Ennek a 7 külső női tulajdonságnak nem tud ellenállni egyetlen férfi sem

Ennek a 7 külső női tulajdonságnak nem tud ellenállni egyetlen férfi sem

Címlap / Stílus / Test / Ennek a 7 külső női tulajdonságnak nem tud ellenállni egyetlen férfi sem

1/7 Csípő és derék

A férfiak szemében nagyon vonzók azok a nők, akikre a 7:10-es arány érvényes testalkat terén. Azaz a felsőtestük egy kicsit keskenyebb, vékonyabb, a csípőjük viszont szélesebb.

Ez teljesen evolúciós dolog, ugyanis a pasikba van kódolva tudat alatt, hogy azt gondolják, ha egy nőnek szélesebb a csípője, jobban viseli a szülést, és egészségesebben tudja világra hozni a gyermekeiket.

2/7 A hangszín

Egy felmérés szerint ha egy nőnek vékonyabb, magasabb hangja van, az fiatalos jellemre és nőies vonásra utal a férfiak szemében.

Ezért ők sokkal jobban vonzódnak a vékony hangú nőkhöz, szemben azokkal, akiknek kicsit mélyebb a hangszínük, sokszor tudat alatt is.

Nőies formák
istockphoto

3/7 Egészséges haj

A szép frizura öltöztet, és rengeteget dob a külsődön. Ezért nem meglepő, hogy a férfiak ellenállhatatlannak tartják a hosszú, egészséges, ápolt hajat, még ha nem is veszik észre, hogy fodrásznál jártál.

De nem csak ezért fontos nekik; kutatások szerint ez tudat alatt számukra az egészséget és a termékenységet jelképezi, ami a családalapítás terén fontos tényező, és genetikailag beléjük van kódolva.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást