Életmód / Ezotéria

Mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint? Horoszkópod elárulja!

Mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint? Horoszkópod elárulja!

Kos

Nem kell kétszer szólni neked, ha egy kis kalandról van szó, azonnal benne vagy mindenben, spontán és lendületes típus vagy, akinek az energiája a környezetére is ráragad. Ez a vidámság és energia pedig olyan emberré tesz, akinek jó a környezetében tartózkodni, és aki azt az üzenetet közvetíti magáról, hogy egy kapcsolatban is csupa izgalom lenne vele az élet.

Bika

Igazi hűséges, megbízható típus vagy, aki ha egyszer elkötelezi magát valaki mellett, akkor a végsőkig kitart mellette. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy könnyen adnád magadat: meg kell dolgozni azért, hogy valakit a bizalmi körödbe helyezz. Az érted rajongók így úgy érezhetik, hogy valami igazán különleges, de csak kevesek által megszerezhető érték közelébe kerültek.

Ikrek

A szavak mestere vagy, aki tudja, hogy kinek, mikor és mit kell mondania, attól függően, hogy megnevettetni szeretnéd, esetleg vigasztalnád, vagy meggyőznéd arról, hogy komolyan lehet számolni veled. Mindenki azonnal biztonságban és otthonosan érzi magát veled, mintha régi ismerősök lennétek, ráadásul az a szociális kör, ami körülötted kialakult, szintén vonzóvá tesz: mindenki szeretné a társaság középpontjának figyelmét!

Rák

Értékes tulajdonságok birtokában vagy, és ezt tudod is, mégis rendkívüli szerénységgel kezeled a helyzetet. A barátságosságod, közvetlenséged és szerénységed az, ami azonnal szimpatikussá és vonzóvá tesz, így mások is könnyen feloldódnak a közeledben. Te lehetsz az az ember, akinek az ellenkező nem olyasmit is el tud mondani, amiről esetleg még senki mással nem beszélt, így egy egészen új minőségű kapcsolat reményét ígéred.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást