Mi volt a legnagyobb hiba, amit egy kapcsolat elején elkövettél?

Mi volt a legnagyobb hiba, amit egy kapcsolat elején elkövettél?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mi volt a legnagyobb hiba, amit egy kapcsolat elején elkövettél?

Hogyan ne veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? Olvasóinkat kértük meg, meséljék el, mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettek még az ismerkedési szakaszban – és amit már megbántak, mert emiatt nem folytatódott a kapcsolat! Íme a válaszaik.

Zelma (31), médiatervező

„Tudni kell, hogy elég magabiztos, vagány csaj vagyok, és régebben azzal próbáltam villogni, hogy ezt az oldalamat még jobban kimutattam. Emiatt pedig – szépen szólva – több férfit is kasztráltam, már az első randin… A legnagyobb hiba mégis az volt, amikor menőzésből az újdonsült pasim előtt csomó olyan dolgot megcsináltam, amit a férfinak kellene. Kicseréltem a villanykörtét a lakásában, és most jön a legrosszabb: amikor defektet kaptunk, nem hagytam, hogy ő cserélje ki a kereket.

Utólag visszanézve ez az egész teljesen nevetséges, és ma már tudom, hogy hagyni kell, hogy a férfi férfi legyen, nekem pedig elő kell hoznom a nőies oldalamat!”

Betti (29), gyártásvezető

„Nem egyszer követtem el azt a hibát egy párkapcsolat elején, hogy túlontúl beleéltem magam a dolgokba, és rátelepedtem az újdonsült pasimra.

Utólag visszanézve nagyon gáz, és láthattam volna, hogy a másik még nem tart ott 1 hónap után, hogy a jövő évi közös nyaralást tervezgessük. 

Persze most sem hiszek a jégkirálynősködésben, de azért nem szabad kiadni magad az első pillanatban.”

Csilla (27), kozmetikus

„Pár éve összejöttem egy fiúval, és mindent meg akartam tenni, hogy úgy érezze, én vagyok a legfantasztikusabb nő a világon.

Kivasaltam az ingeit, szendvicset csomagoltam neki a munkába, és egyszer még ki is takarítottam nála. Magyarul úgy viselkedtem, mintha az anyja lennék, mert ez már túlment a szimpla »jajj, de házias vagyok« dolgon.

Nem sokkal később elhagyott, és egy igazi cicababával jött össze. Erről pedig eszembe jutott nagymamám mondása, miszerint „Szeretik a férfiak a kályha melegségét, de a legbecsesebb testrészüket tennék bele!”… Azt hiszem, ez jól összefoglalja, mi volt a baj!”

Kata (28), aerobik oktató

„Nem tudok igazán extra történettel szolgálni, mert egy igazi klasszikus hibát követtem el.

Kb. a második randinál tartottunk, amikor alig ettem egész nap valamit, és az esti találkozón ezért nagyon hamar beütött a pia.

Leittam magam, hülyeségeket beszéltem végig, közönségesen viselkedtem, így nem csoda, hogy a srác többet nem is hívott!”

Timi (34), gyerekorvos

„Sokáig szingli voltam, aztán amikor megismerkedtem egy helyes sráccal, nagyon paráztam, hogy elhagy. Ezért bármit is kért tőlem, mindenre igent mondtam!

Vagyis úgy viselkedtem, mint egy igazi bólogatós kutya. Sőt, nem csak hogy igent mondtam, de mindenben ajánlkoztam is. Például költözött éppen, és azonnal jelentkeztem, hogy majd én megyek a kocsimmal segédkezni, ahelyett hogy a haverjait hívná. Tiszta ciki, ott cipekedtem!

Mondták a barátnőim, hogy ez nem jó stratégia, de magamtól kellett rájönnöm, hogy tényleg így van!

Zita (32), üzletvezető

„Sokáig az a tévhit élt a fejemben, hogy mivel manapság minden pasi csak a szexre hajt, ha nem fekszem le egy sráccal minél hamarabb, akkor keres mást, aki megteszi. Fiatal voltam, és hülye.

És persze nem értettem, ezek után miért hagynak el pár hét után sorra. Aztán rá kellett döbbennem, hogy igen, a pasik tényleg a szexre hajtanak, és ha megkapják azonnal, akkor mennek is tovább, ha viszont sokáig csigázom őket, és megismernek, akkor van lehetőség arra is, hogy belém szeressenek! Azóta ez már meg is történt a Nagy Ő-vel!”

És neked mi volt a legnagyobb hibád egy kapcsolat elején? Írd meg nekünk!

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!