Vicces és felesleges eszközök a konyhából

Vicces és felesleges eszközök a konyhából

Címlap / Otthon / Vicces és felesleges eszközök a konyhából / 2. oldal

Tojásfőző

Bizony, ez egy létező eszköz, ami meglehetősen nagy helyet foglal, ahhoz képest, hogy egy egyszerű, kicsi lábos és némi víz is bőven elegendő a mutatványhoz. Nem is ragozom tovább a szót: teljesen felesleges.

 

Muffinsütő

Na, nem a sütőbe behelyezhető formára gondolok, az nagyon is szuper és hasznos eszköz a konyhában, hiszen a muffin csodás süti, bármiből összedobható, a variációk száma végtelen és ráadásul gyorsan el is készül. De hogy ehhez miért lenne szükség egy teljesen külön gépre? Rejtély. 

 

Pizza olló

Imádjuk a házi pizzát, de felvágni már kevésbé szeretjük, ezért elengedhetetlen a háztartásba egy pizzavágó olló. Amit aztán soha többé nem találsz meg és végül mégis mindig az első kezed ügyébe kerülő késsel szeled fel a frissen sült finomságot – ha éppen nem téped!

 

Tojáselválasztó

Ha valaki, hát én egészen biztosan nem vagyok konyhatündér, de a mai napig megdöbbent, hogy milyen sokan félnek a tojás szétválasztásától. Pedig ez tényleg olyasmi, ami semmi más, csupán minimális kézügyesség kérdése. Persze, ha hosszas gyakorlás és több kudarc után is úgy érzed, hogy biztosra akarsz menni, akkor végül is érthető, ha inkább beszerzel egy újabb konyhai eszközt (főleg, ha ilyen aranyos!). Én mégis inkább arra biztatlak, hogy higgy magadban, nem olyan nehéz!

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást