4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni belőle

4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni belőle

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni belőle

Hazudsz neki

Nagyon rossz kapcsolatra utal a hazugság, a füllentés egyaránt. Nem túl nehéz átlátni, hogy miért, hiszen a párkapcsolatok alapja a kölcsönös tisztelet és a bizalom, márpedig ebbe nem igazán fér bele az, hogy nem mondotok egymásnak igazat. Hazudhatsz akkor is, ha „csaknem akarod megbántani, vagy tudod, hogy megsértődne rád, pedig véleményed szerint semmi alapja nincs az aggodalmának, a féltékenységének.

Ez azért veszélyes, mert egyértelműen arra utal, hogy hibádzik köztetek az egyetértés, a kommunikáció pedig egyáltalán nem működik, ami pedig hosszútávon kifejezetten veszélyes a boldogságotokat tekintve.

Ha pedig okkal hazudsz, az megint csak olyan dolog, amit nem igazán kell ecsetelni, mert ez egyszerűen nem fér bele egy normális, felnőtt kapcsolatba. Akár bűntudatod van a hazugság miatt, akár nincs, a lényeg az, hogy megteszed, így aztán csak idő kérdése, meddig tart a kapcsolatotok.

Egyre többször panaszkodsz

4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni belőle

Egy ideig magadnak sem igazán mered bevallani, hogy kezd köztetek megromlani a viszony, de záros időn belül eljön az ideje, hogy ebbe a barátnőidet is beavatod. Ugyan ez nem egy feltűnő dolog számodra, de figyelmeztethet a helyzet komolyságára, hiszen arra utal, hogy van egy komoly belső frusztrációd. A nőkre különösen jellemző, hogy úgy érzik, muszáj magukból kibeszélniük a gondokat. Ez tulajdonképpen egy kiváló terápia, viszont a párkapcsolatok esetében nem igazán hasznos hosszútávon, a tényleges problémákat és a kiváltó okokat ugyanis nem oldja meg.

Azonban, ha otthon nem tudod orvosolni a felmerülő nehézségeket, és már nem is tudod magadban elrejteni azokat, akkor egy igazi kiütközési pont marad számodra: a barátnőid. Ha tehát azt veszed észre, hogy egyre többször panaszkodsz a szerelemedről, holott korábban ez egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán volt jellemző rád, akkor az mindenképpen intő jel lehet.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást