Párkapcsolat / Szerelem

7 női tulajdonság, amit imádnak a pasik

7 női tulajdonság, amit imádnak a pasik

Intelligens

A legtöbb férfi számára fontos, hogy álmai nője okos legyen, lehessen vele mindenről beszélgetni és a legtöbb témához gondolkodás nélkül hozzá tudjon szólni. Azonban azt nem szeretik az erősebbik nem képviselői, ha párjuk okosabb náluk, pláne, ha netán még okoskodik is. A pasik szeretik azt hinni, hogy mindent jobban tudnak, ezért a békesség kedvéért nem árt néha rájuk hagyni a dolgot. 

Házias

A férfiak többségének fontos szempont, hogy párjuk mennyire házias. Ha mindig ragyog a lakás, a ruhák tiszták és van mindig finom meleg étel, akkor a pasik többsége elégedett és boldog lehet. A hétköznapok okozta stresszes helyzeteket is könnyebben leküzdik, ha tudják, hogy egy tiszta és meleg otthonba térhetnek haza. 

Gondoskodó

Nem csak mi nők, hanem a férfiak is szeretik a törődést, sőt, sokszor jobban is igénylik, mint mi. Párunk akkor érzi magát biztonságban és kiegyensúlyozottnak, ha tudja, hogy számíthat ránk és gondoskodunk róla, ezért szinte minden nap adjuk a tudtára és éreztessük vele, hogy mellette állunk.

Figyelmes

Az apró figyelmességek egy kapcsolatban igenis fontosak, nem szabad hagyni, hogy a szürke hétköznapok átvegyék az uralmat. Ha tudod, hogy párodnak nehéz napja volt, akkor kedveskedj neki, és készítsd el kedvenc ételét vagy kényeztesd egy finom masszázzsal, biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogja az energiát, amit arra fordítottál, hogy fel dobd a napját.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást