Tökéltesen fehér fogak tartósan

Tökéltesen fehér fogak tartósan

Címlap / Életmód / Egészség / Tökéltesen fehér fogak tartósan

Melyikünk ne vágyna igazi hollywoodi mosolyra? Ennek érdekében sokszor elkezdünk otthoni praktikákhoz folyamodni, diszkontáron hirdetett fogfehérítő kezeléseket igénybe venni pedig azok a legtöbbször teljesen eredménytelenek, de akár még fogaink épségére is veszélyesek lehetnek. Ha tartósan szép, fehér fogakat szeretnénk, akkor mindenképp a legmodernebb, legbiztonságosabb diódalézeres fogfehérítést válasszuk! Bemutatunk egy olyan új, innovatív technológiát, amivel biztonságosan és tartósan érhetjük el a vágyott eredményt. (X)

A diódalézeres fogfehérítés

Ez a fajta módszer mélyebb rétegekbe hatol, mint a többi fogfehérítési eljárás, ezért sokkal látványosabb és tartósabb eredményt érhetünk el vele. „Az eljárás során alkalmazott diódalézer vagy másnéven hideglézer nem termel hőt, ezért egyáltalán nem okoz fognyaki érzékenységet.” – állítja Dr. Deák György szájsebész szakorvos, a Budapest Dentcare szakmai vezetője. „Ezzel a módszerrel a fogak színe, már egy kezelést követően 4-6 árnyalattal világosabbak lehetnek, mivel a mély dentin réteget is fehérítjük. Ráadásul a lézerfény baktériumölő hatása miatt sokkal hosszabban tartó fehérséget érünk el.”
Ha a fogfehérítést lézerrel, a fent említett módon végezzük, nincs szükség utókezelésre sem, de a fogaink tisztántartására és az étkezési szokásainkra oda kell figyelnünk.

Teljesen fájdalommentesen a fogorvosnál

Sokan azért próbáljuk inkább az otthoni módszereket alkalmazni, mert már a fogorvos említésétől is görcsbe rándul a gyomrunk. Emiatt azonban kár aggódni, hiszen ez a kezelés garantáltan semmilyen fájdalommal nem jár!
A legtöbb esetben egy alapos fogkőeltávolítással kezdődik a folyamat, amit ettől függetlenül is érdemes 6 – 12 havonta elvégezni.
A fehérítés első lépésében egy védőanyaggal vonják be a fogínyünket, ezzel megakadályozva a fogíny irritációját. Ezután egy speciális gélt visznek fel a fogakra, majd a lézerkészülékkel minden fogat 30 másodpercig megvilágítanak. Ez a fény aktiválja a gélben található hidrogén-peroxidot, aminek köszönhetően a mélyebb rétegekben lévő elszíneződés is teljesen megszűnik. Ezt az eljárást pedig az összes fogsornegyednél elvégzik, 5 perces szünetekkel.  Ez az egyalkalmas kezelés tehát minden szempontból sokkal hatásosabb és tartósabb, ezért gazdaságosabb mintha egyéb módszerekkel próbálkoznánk.

A Budapest Dentcare Fogászat diódalézeres fogfehérítés kezeléseit több kereskedelmi TV társaság műsorvezetője is igénybe vette már. Elégedettségük fokmérője, hogy azóta a rendelő rendszeresen visszajáró betegei.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!